kelnozz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2015 ok 9-10 będę leciał po farbę do Jablonny to wstawię do Ciebie z dystansem jak będziesz w sklepie Ok to zadzwoń bo w tych godzinach będę jechał po piwo akurat to się przetniemy na pw masz nr
MichałA4 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) No to za kilka h się zdzwonimy Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez MichałA4
MichałA4 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Selfie kox Pogratulować w ogóle furmanki stan bryczki powala projekt pięknie się rozwija w dobrych rękach ale ta kieraaaaaa
kelnozz Opublikowano 19 Września 2015 Autor Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Autko w weekend było w spa, nareszcie lakier dostał drugie życie. Polecam detailing każdemu Niestety uroki szybkiej jazdy tz. odpryski na całym przodzie auta wylazły jeszcze bardziej w formie białych kropek ale kiedyś się to polakieruje... Najważniejsze że teraz wystarczy spłukać wodą demineralizowaną i jest błysk fotki str.1! Pozdrawiam! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sobotnie rezanko, w kupie raźniej Edytowane 19 Września 2015 przez kelnozz
MichałA4 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 O Co nowego do furki wpadło? Jakiś nowy komis w okolicy otworzyli? Gdzie to takie zebranko?
kelnozz Opublikowano 19 Września 2015 Autor Opublikowano 19 Września 2015 Oj Panie daalekooo :-) pojechałem dokończyć bt :-P jak się spotkamy to wszystko zobaczysz. Dokładkę zakladales?
MichałA4 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Oj Panie daalekooo :-) pojechałem dokończyć bt :-P jak się spotkamy to wszystko zobaczysz. Dokładkę zakladales? To już wszystko wiem Masz już łączność z furki ze światem zewnętrznym? No co Ty ostatnio tak nie mam czasu na nic że masakra dokładka na razie leży i się kurzy Nawet już Karola pyta kiedy to wrzucę na auto bo miejsce w piwnicy zajmuje
kelnozz Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 Oj Panie daalekooo :-) pojechałem dokończyć bt :-P jak się spotkamy to wszystko zobaczysz. Dokładkę zakladales? To już wszystko wiem Masz już łączność z furki ze światem zewnętrznym? No co Ty ostatnio tak nie mam czasu na nic że masakra dokładka na razie leży i się kurzy Nawet już Karola pyta kiedy to wrzucę na auto bo miejsce w piwnicy zajmuje Tak już nie naginam przepisów jadąc z telefonem przy uchu, jest lux teraz Haha dobrze że się interesuje, pewnie sama się doczekać nie może tylko udaje
devey Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Autko w weekend było w spa, nareszcie lakier dostał drugie życie. Polecam detailing każdemu Niestety uroki szybkiej jazdy tz. odpryski na całym przodzie auta wylazły jeszcze bardziej w formie białych kropek ale kiedyś się to polakieruje... Najważniejsze że teraz wystarczy spłukać wodą demineralizowaną i jest błysk fotki str.1! Pozdrawiam! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sobotnie rezanko, w kupie raźniej Pany, a to nie u Dominika? Jakieś znajome salony
MichałA4 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Bingo he he Oj Panie daalekooo :-) pojechałem dokończyć bt :-P jak się spotkamy to wszystko zobaczysz. Dokładkę zakladales?To już wszystko wiem Masz już łączność z furki ze światem zewnętrznym? No co Ty ostatnio tak nie mam czasu na nic że masakra dokładka na razie leży i się kurzy Nawet już Karola pyta kiedy to wrzucę na auto bo miejsce w piwnicy zajmuje Tak już nie naginam przepisów jadąc z telefonem przy uchu, jest lux teraz Haha dobrze że się interesuje, pewnie sama się doczekać nie może tylko udaje He he, ostatnio pyta dlaczego przez dwa m-ce żyrandola nie kupiłem do salonu a do samochodu znów coś nowego mam super sprawka to B może i u mnie na pokładzie zawita kiedyś takie cudo
kelnozz Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 Pany, a to nie u Dominika? Jakieś znajome salony Oj tam wydaje Ci się He he, ostatnio pyta dlaczego przez dwa m-ce żyrandola nie kupiłem do salonu a do samochodu znów coś nowego mam super sprawka to B może i u mnie na pokładzie zawita kiedyś takie cudo No żyrandolem nie pośmigasz bt polecam gorąco wszystkim
MichałA4 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Mati żeby kierkę odpalić z multi to potrzeba takie graty mieć jak w tym wątku? śmiga ona już u Ciebie? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18670-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-s3-r8-tt-a4-b7/page-1 Edytowane 23 Września 2015 przez MichałA4
MARCIN607 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Kuźwa najlepsza dziupla B6/7 w PL.
A4b6quattro Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Zacna audiczka widzę że też, zakładałeś Eibacha sportline, ile tobie siadło niżej? bo po zdjęciu widzę że u mnie jest sporo niżej.
kelnozz Opublikowano 23 Września 2015 Autor Opublikowano 23 Września 2015 Zacna audiczka widzę że też, zakładałeś Eibacha sportline, ile tobie siadło niżej? bo po zdjęciu widzę że u mnie jest sporo niżej. Dzięki siadło mi na 63cm, amory 1BA Mati żeby kierkę odpalić z multi to potrzeba takie graty mieć jak w tym wątku? śmiga ona już u Ciebie? Tak dokładnie jak w tym wątku. U mnie jest inna sprawa bo mam od A8 D3 i trochę inna kostka jest od mf, ale już jestem na prostej niedługo wszystko zadziała
A4b6quattro Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 U mnie na amorach Eibach przód 61cm na 18/40, tył na amorach be 62cm.
MichałA4 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 MichałA4, dnia 23 Wrze 2015 - 07:47, napisał:Mati żeby kierkę odpalić z multi to potrzeba takie graty mieć jak w tym wątku? śmiga ona już u Ciebie?Tak dokładnie jak w tym wątku. U mnie jest inna sprawa bo mam od A8 D3 i trochę inna kostka jest od mf, ale już jestem na prostej niedługo wszystko zadziała Dziś z ciekawości szukałem sobie tych modułów ale to w pytke drogie 3 paczki trzeba dać za taki z końcówką Q na szczęście mam czas to może któryś handlarzyna promołszyn zrobi to się zakupi
kelnozz Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Dziś z ciekawości szukałem sobie tych modułów ale to w pytke drogie 3 paczki trzeba dać za taki z końcówką Q na szczęście mam czas to może któryś handlarzyna promołszyn zrobi to się zakupi Niestety takie luksusy kosztują wszystko powoli a poza tym powiem Ci że jakbym miał 3-ramienną s-line to nawet nie myślałbym o zmianie a że był zwykły dziadkowy jasiek i trafiła się MEGA okazja z serii ,,brać i uciekać'' to wpadła kierka z A8 D3 I dopiero teraz po 1,5 roku ogarnąłem to żeby wszystko działało... Też dopiero niedawno moduł montowałem właśnie z Q, jak moduł to i tempomat wpadł, jak już mf postanowiłem ożywić to ori radio, jak ori radio to bt i zestaw głośnomówiący niekończąca się opowieść... U mnie na amorach Eibach przód 61cm na 18/40, tył na amorach be 62cm. Masz Q auto jest cięższe no i pewnie sporo więcej wyposażenia na pokładzie niż ja to wszystko robi swoje, każdy kilogram się liczy. Poza tym amory 1BA są chyba najdłuższe ze wszystkich, mówię o długości całkowitej. Kolega MichałA4 mierzył je przy wymianie na 1BV chyba 1cm różnicy w stosunku do 1BA. Ja dopiero dokładam masy Edytowane 24 Września 2015 przez kelnozz
Mati_23 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 niezla furka :Pzapodasz fotke wnetrza tak zeby bylo widac w normalny swietle kiere
Rekomendowane odpowiedzi