komoornik Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Chyba mylicie pojęcia. Barwa cieplna nie ma aż tak dużego powiązania z jasnością.
kubajvc Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Panowie dajcie jakiś namiar na kolegę Tomnika
Kristofpro Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Ja mam zestaw do b8 ze strony sklepledowy.pl i jestem zadowolony
pawel-174 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 W dniu 7.05.2020 o 14:34, Kristofpro napisał: Ja mam zestaw do b8 ze strony sklepledowy.pl i jestem zadowolony zestaw ten to najgorszy chińczyk jaki tylko może być, podziałał u mnie około 5 msc, potem zaczął mrygać. Cena też jest ogromna, biorąc pod uwagę że to samo można zamówić na aliexpress za kilka złotych
Szymczoook Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Kompletu z allegro przerabiałem, nie polecam. Świecą mocno, aż za mocno. Nic tylko oślepiają. Zakupiłem cały komplet pojedynczo oświetlenia LED z osrama. Wydatek spory jak na ledy lecz polecam. Świecą ładnie, nie mrugają. Gęsty strumień światła ładnie oświetla wnętrze białą barwą, a co najważniejsze w nocy po włączeniu nie oślepiają. Praktycznie świecą jak ori led który jest w nowych A6. Żarówki jakie kupiłem to OSRAM LEDDRIVING te mocniejsze (brightness 3)
animaes Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 @Szymczoook - gdzie można kupić te żarówki OSRAM LEDDRIVING? Możesz wstawić link?
Szymczoook Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 W dniu 11.11.2020 o 19:46, animaes napisał: @Szymczoook - gdzie można kupić te żarówki OSRAM LEDDRIVING? Możesz wstawić link? ja kupowałem na allegro wszystkie
Szymczoook Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 Mam wszystkie brightness 3 (czarne opakowanie)
Gregory40 Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Kupiłem do podsufitki żarówki led Osram w5w i migają. Da się coś z tym zrobić? Może inne żarówki np: Philipsa?
dlugiacm Opublikowano 12 Marca 2022 Opublikowano 12 Marca 2022 podłączał ktoś z Was taśmy led w tapicerce drzwi ? pod jakie przewody/kostki w drzwiach wpinaliście zasilanie ?
Kelek Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Witam zakładał ktos oświetlenie kabiny z Audi a6 c7? Lampy w pasują lecz są inne Kostki montażowe
dliwski Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Jak już tutaj o oświetleniu led to zapytam - czy ktoś włączał funkcję opisaną na tej stronie? AudiEnthusiasts Vag Com WWW.AUDIENTHUSIASTS.COM
Muskel1 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Wszystko już dawno opisywane tutaj na forum. Wystarczy poszukać😉 1
Rekomendowane odpowiedzi