mrogal Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Czyli jeżeli dobrze rozumiem to nie ma już żadnych spotów chełmskich...? sa co czwartek o 20 pod tezko
wojti856 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Czyli jeżeli dobrze rozumiem to nie ma już żadnych spotów chełmskich...? sa co czwartek o 20 pod tezko moge przyjechac ? tylko jak sie zgadamy przeciez sie nie znamy
mrogal Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Czyli jeżeli dobrze rozumiem to nie ma już żadnych spotów chełmskich...? sa co czwartek o 20 pod tezko moge przyjechac ? tylko jak sie zgadamy przeciez sie nie znamy no normalnie podbijasz, podchodzisz mowisz jestem Wojtek mam 12 lat
dzejkob0905 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Siema. Te spoty to aktualne co czwartek? Potrzebuje kogoś kto ma B7 i podpowiedział by pare rzeczy do świeżo nabytego autka. Pzdr
michalchelm Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Siema. Te spoty to aktualne co czwartek? Potrzebuje kogoś kto ma B7 i podpowiedział by pare rzeczy do świeżo nabytego autka. Pzd Jakich informacji potrzebujesz odnośnie B7?
marzec39 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam mam takie pytanie gdzie w chełmie za ile przyciemniają szyby Hutnicza odpada 500zł zaśpiewali za sedana.
krzyzyk Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 masz jeszcze na wschodnim. kierunek dorohusk zaraz za betoniarnia i kiedys ktos mi mowil ze na alei przyjazni tu na myjni przyciemniaja ale ja tego nie sprawdzalem. O ceny pytaj sam ale za sedana za 5 szyb czyli z przodem kiedys od brejdaka wzieli 500zl a za 3 szyby czyli sam tyl chcieli 350 czy cos takiego
marzec39 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 masz jeszcze na wschodnim. kierunek dorohusk zaraz za betoniarnia i kiedys ktos mi mowil ze na alei przyjazni tu na myjni przyciemniaja ale ja tego nie sprawdzalem. O ceny pytaj sam ale za sedana za 5 szyb czyli z przodem kiedys od brejdaka wzieli 500zl a za 3 szyby czyli sam tyl chcieli 350 czy cos takiego Na wschodniej powiedzieli mi 450,500zł chyba ich pogieło 350 mógłbym dać ale nie 500zł ilość folij jaką trzebano moje auto to 75x300 z użym zapasem s sklepie firmowym 3M powiedzieli mi za tkie wymiary folji około 100 to wychodzi na to że robota 400ł
krzyzyk Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 no to pieknie, to ja nie chce wiedziec ile biora za avanta 5szyb kup folie w lecie ta lepsza i próbuj sam. Wyciagniesz szyby z okien i sobie zrobisz i trójkąciki tez a tylnia najwyżej im zostawisz
marzec39 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Z tylnia wydaje mi się ze najmnieszy problam
krzyzyk Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Mi się wydaje że nie zabardzo.Ja tylko w kombi robilem.. Musisz opalarka ukształtować folię i dopiero później kleić od wewnątrz a tam mało miejsca. Za folię dasz 100zł zrobisz sobie dwie szyby + trójkąciki. Zostanie tylna i jak się uda to masz zrobione za 100 zł a jak nie to jedziesz do ich żeby ci zrobili tylną i jak wezmą nawet 200zł to i tak taniej niż oddać całe auto im
?ukkasz Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Za Avanta taniej, bo łatwiej z tylną szybą jest. Ale ogólnie z tylną szybą jest najwięcej problemów. Ja za Avanta a4 b5 za 7 szyb, bo przednie boczne też przyciemniałem zapłaciłem 450zł, ale to w Lublinie
krzyzyk Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Za Avanta taniej, bo łatwiej z tylną szybą jest. Ale ogólnie z tylną szybą jest najwięcej problemów. Ja za Avanta a4 b5 za 7 szyb, bo przednie boczne też przyciemniałem zapłaciłem 450zł, ale to w Lublinie daj namiary to dryndne i dowiem sie co i jak
?ukkasz Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Za Avanta taniej, bo łatwiej z tylną szybą jest. Ale ogólnie z tylną szybą jest najwięcej problemów. Ja za Avanta a4 b5 za 7 szyb, bo przednie boczne też przyciemniałem zapłaciłem 450zł, ale to w Lublinie daj namiary to dryndne i dowiem sie co i jak Poszło pw
Protonus Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Siema wszystkim z LC... mam prośbę czeka mnie wymiana rozrządu i nie wiem gdzie można by było pojechać żeby solidnie został wymieniony.... czy coś możecie polecić.... pozdrawiam
_Solar_ Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 napisz do mnie na Pw dam Ci namiary
Herbatnik Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Panowie potrzebna pomoc, ma ktoś dostęp do vaga i ogarnia temat? Auto po kilku godzinach stania nie pali, po odpaleniu pali już na dotyk.
marzec39 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mi się wydaje że nie zabardzo.Ja tylko w kombi robilem.. Musisz opalarka ukształtować folię i dopiero później kleić od wewnątrz a tam mało miejsca. Za folię dasz 100zł zrobisz sobie dwie szyby + trójkąciki. Zostanie tylna i jak się uda to masz zrobione za 100 zł a jak nie to jedziesz do ich żeby ci zrobili tylną i jak wezmą nawet 200zł to i tak taniej niż oddać całe auto im Udało mi się bez problemu tylną przyciemnić dużo zależy od folii za rolke płaćiłem 70zł z firmy 3M troche rozbierania i jest super
krzyzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udało mi się bez problemu tylną przyciemnić dużo zależy od folii udalo sie tylnia w jednym kawalku zrobic? bąbelki nie powychodziły jak w przypadku foli budowlanych?
_Solar_ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Panowie potrzebna pomoc, ma ktoś dostęp do vaga i ogarnia temat? Auto po kilku godzinach stania nie pali, po odpaleniu pali już na dotyk. odezwij sie do mnie na priv cos ogarniemy
Rekomendowane odpowiedzi