jozek726 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zderzak masz oryginał s-line z PDC ?
chopin Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zderzak masz oryginał s-line z PDC ? Mój pierwszy był ori ale bez pdc a teraz przełożyłem górę ze zwykłego plus docinanie pod dokładke s-line. Wujek Domin nauczył za pierwszym razem więc teraz docinka była w cy minuty a co ? Mały update tematu Powoli realizujemy założone cele Co prawdy do ideału jeszcze sporo brakuje ale udało się ogarnąć takie rzeczy : - Nowa maska i grill od S4 - wróciła dolna kratka s-line w chromie (chyba jednak lepsza niż czarna) - góra przedniego zderzaka pod spryski i PDC razem z wiązką i całą instalacją z B7 - malowanie całego przodu plus polerka i zabezpieczenie na zime Nie było pogody na jakieś fajne zdjęcia poza tym nie mam dobrego lustra a te robione tel więc nie będzie szału tak jak u Józka ale zawsze coś tam widać Na razie tyle nowości , czekamy na jakąś premie co by kupić dolną kratkę S4 , no i ogarniamy już powoli temat Quattro a na koniec marzy się Webasto ale najpierw Q zapomniałem jeszcze o gratach które już czekają na jeszcze jednego modzika - podobno super - mianowicie hebelki 320 od Czakiego plus Zimermanki i ferodo
chopin Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Chopin pamiętaj...pomału do celu...tak trzymaj Wladi powoli Was gonie z modami ale wiadomo że na wszystko trza kaski i czasu
jozek726 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 a tak pytam, bo ja kupiłem całego s-line z pdc i spryskami i było to nie lada wyzwanie
chopin Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 a tak pytam, bo ja kupiłem całego s-line z pdc i spryskami i było to nie lada wyzwanie ja szukałem z miesiąc czasu ori tylko do przemalowania i swojego bym puścił ale jednego nie przyjąłem od kuriera bo był połamany a wtedy dorwałem w super stanie ten zwykły i sobie poprostu przełożyłem dokładkę bo już umiem
amaradaar Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 hehe no to wreszcie zacznie hamować no i pięknie Panie pieknie zestawik jest jak należy mam identyczny i śmigam już drugi rok i się zachowuje doskonale
chopin Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jeszcze taki mały apdejcik nowe rameczki wypukłe 3D
Piotrek81 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 super kolor,ogolnie piekne autko,
chopin Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 super kolor,ogolnie piekne autko, dziękuję pięknię
chopin Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 a ten metalik w tytule nadal wisi Andreju bo nie umiem go zmienić :D:D
amaradaar Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Hehe kasujesz temat i zaczynasz nowy ze zmienianym tytulem i jak tam heble pomalowane chociaż Wszystkiego najlepszego na ten nowy rok Edytowane 1 Stycznia 2015 przez amaradaar
Zymek1989 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wczoraj widziałem na żywo, wygląda rewelacyjnie!!
chopin Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wczoraj widziałem na żywo, wygląda rewelacyjnie!! No prosze załóż chociaż ramki klubowe chociaż jak mrugnąłeś światłami to sie pokapowałem o co biega Hehe kasujesz temat i zaczynasz nowy ze zmienianym tytulem i jak tam heble pomalowane chociaż Wszystkiego najlepszego na ten nowy rok Dzięki Krzychu . Zaciski jeszcze nie pomalowane bo sie zastanawiam na jaki kolor i przeglądam powoli tematy innych. Czerwony chyba najbardziej pasujacy chociaż bardzo popularny. Moze niebieski ?? :D:D
amaradaar Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 do twojego koloru dałbym złoty ja mam czerwone ale tak jak mówisz każdy tak ma.. daltego nsatępne albo dam złote albo jakiś żarówiasty zielony albo niebieski właśnie
andr3i Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 do naszego koloru zolty pasuje idelanie szkoda ze przed zlotem OEM 2 nie dalem rady ogarnac bo mialbys watpliwosci z glowy
chopin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 do twojego koloru dałbym złoty ja mam czerwone ale tak jak mówisz każdy tak ma.. daltego nsatępne albo dam złote albo jakiś żarówiasty zielony albo niebieski właśnie Krzycho a widziałeś gdzieś jakieś foty ze złotymi ?
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 no furka prezentuje się naprawde ładnie
slimok Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Panocki , mam tes sam kolorek auta i nie będzke troszkę remizą zawiewało ? Ja jak będę robił to tylko na czarno.
amaradaar Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 do naszego koloru zolty pasuje idelanie szkoda ze przed zlotem OEM 2 nie dalem rady ogarnac bo mialbys watpliwosci z glowy dokładnie tak samo uważam Michaelus google wujek prawdę Ci powie
Rekomendowane odpowiedzi