JarusKK Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam.W związku z tym ze nie znalazłem starego tematu o swoim ADRze, a przez ten czas sporo sie w nim zmieniło zakaldam go jeszcze raz Ogólnie seryjnie:KlimatronicQuattropodgrzewane spryskiwacze podgrzewane zamkielektzcyne lusterka gryane syzberdach elektrzcynz centralkaelektrzcyne syzbki 4x Potem pryzsyz ciemne szyby tylnei koła na zime Potem jakiś czas nic się nie działo ale po paru tygodniach auto dostało spręzyny obniżające i nowe koło R17zderzak ze spryskiwaczami i lampy poliftowe na xenonieZ klapy znikneły naklejki i dolożone sa ramki potem była zima i zawiesznie znów seryjne Ale Auto dostało czarną skóre czarny i cały czarny środek poliftowyPotem było zadbanie o zawieszenie, hamulce itpprzednnie seryjne heble 280 wentylowane zostały zamienione na 312 wentylowane przednie zawieszenie zostało zrobione, z tyłu zostały zalożone hamulce od s4 polifta 256 wentylowane.NIestety w miedzy czasie auto raz dostało w błotnik potem w tyłale została załozona klapa ze zderzakiem poliftowym i dokładki pomalowane w kolor Listwy zewnatrz drzwiowe od polifta gril od eski. Kierownica 3ramienna I dołozone halogeny Lecz długo to nie trwało przyszła wiosna i sie zaczeło Silnik z kompletnym ukąłdem napędowy, wydechowym został wyrzucony Auto dostało nowa jednostę 1.8T AJL 180km na szybszych napędach. ukąłd wydechowy pełny przelot i nowe końcówkimniej wiecej obecnie auto wyglada tak załozony jest TIP DP pełny przelot Cooler centralny na sztywnym dolocie Filtr stozkowy na seryjnej przepływce. Zdezak S4 Lampy USA BixenonGwint R18 ...................................................Wiecej zdjec wrzuce jak porobie jak auto wyglada w obecnej chwili Pozdrawaim dziekuje za uwage Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez JarusKK
markors400 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 jeszcze jak by byl gril ala rs4 to by bylo git
fafnasty Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 jeszcze jak by byl gril ala rs4 to by bylo git żaden ala rs oem S4 i jest malyna
JarusKK Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ale to kratki trzeba by mieniać w zderzaku zeby to jakos sie zgrywałol i wygladało
jacek00 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ile masz koni teraz na tych modach ?
JarusKK Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 seryjnie 180 a teraz nic nie sprawdzałęm nigdzie, turbawka powoli konczy sie i sa plany
slavko87 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wszystko ok ale zmiana lamp z ori na te to lipa:-/
JarusKK Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 zmaina zwykłej żarówki w dzielonej lampie na orginalne Bixy usa to lipa ? to cirkawy jestem co wg, Ciebie nie jest lipą?
pablo15005 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Chodziło mu chyba o tylne lampy, mi tez one nie podchodzą Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez pablo15005
JarusKK Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A ymieniac nie mam zamiaru bo mi pasują do ciemnego moze nie beda pasowały ale tu wg mnie kompomnuja sie fajnie
a4-freunde Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 pierwszy raz widze fajnie auto sie prezentuje
slavko87 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 zmaina zwykłej żarówki w dzielonej lampie na orginalne Bixy usa to lipa ? to cirkawy jestem co wg, Ciebie nie jest lipą? lampy sa z tylu a reflektory z przodu
gieras1988 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 fajny, dobra jenostka, szoda że tip, sam go mam i osobiście wolałbym do mojego Q manuala najlepiej 6 ale samochód porównując to co było na początku dużo lepiej się prezentuje
Marc!n Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 pisząc TIP chodzi raczej o sztywny dolot.. 1.8N/A quattro w automacie to byłby niemal szczyt zamulania Chyba, że się mylę Fajna baza i niezłe mody, zwłaszcza swap na odpowiedni motor. Nie myślałeś od razu o 2.7TT? Mi też tylne lampiony nie pasują ale to Tobie ma się podobać. Jakie plany jak zajeździsz k03?
peacenotwar Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Czarny i biały nie może źle wyglądać. Jakby jeszcze czarny dach wpadł
reizen Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Mógłbyś napisać coś o swapie z ADR na AJL ? Ciężko jest to ogarnąć ? Czy trzeba coś przerabiać itd? Ostatnio chodzi mi taki zabieg po głowie
Rekomendowane odpowiedzi