Fenrir Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witajcie. Widuję czasami w Gdańsku zaparkowane niebieskie S4, i ostatnio przyglądając mu się zauważyłem że ma ciekawe wloty powietrza na błotnikach przednich. Widzę coś takiego pierwszy raz więc fabryczne to raczej nie jest, ale jakościowo wygląda porządnie: Samochód wygląda tak: (sory za jakość foto ) Z bliska wygląda to tak: Ktoś orientuje się co to za patent? Czy gdzieś można coś takiego dostać? Co sądzicie ogólnie?
Bubu05 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tp jest z mini cooper s, bez sensu nic nie daje ..
Fenrir Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Może i nic nie daje ale mom zdaniem fajny akcent a nie rzuca się bardzo w oczy
Sebastiano87 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Najbogatsze wersje miały takie wloty powietrza, nie każdego niemca było na to stać, brak tylko płomieni na masce i napisu hard style, pewnie zwiało gdzieś te naklejeczki w szalonej jeździe po wsi. Tandeta a tym bardziej szkoda czasu na takie coś, obniża wartość tego auta do stanu wieś tanczy wieś śpiewa. I żeby nie było nie obrażam wsi tylko styl, gostka który uczynił tako krzywde sobie.
Mesiah Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wszystko można zrobić. Wymierz , tnij , klej i wyjdzie. No ale moim zdaniem nic nie ruszaj bo zepsujesz auto. To już zajeżdża wiocha. Kto to założył do S4 Jedyne ładnie wyglądające wloty po bokach to te z RS4
siara Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Widziałem podobne u Chińczyka za parę pesso Powiem Ci tylko tyle nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!
woytazz Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Kompletna tragedia . Ale jak wiadomo są gusta i guściki
Sejwel Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ani to ładne, ani praktyczne... Nie krzywdź tym auta ;/
MAT1000 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mi te wolty wyglądają na te z Mini Cooper S, tylko auto nie wygląda na mini
Fenrir Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie ma tematu. Skoro az tak zle to wyglada to nie bede juz nawet nad tym myslal. Dzieki za opinie
Mesiah Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dajcie już na luz. Chłopak albo zrozumiał po kilku takich samych postach , że to tragedia albo zrobi swoje i nikomu się nie pochwali
Fenrir Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Luzik, po prostu nie spodziewałem się że aż tak nie będzie się podobać Każdy lubi jak jego auto się podoba innym dlatego na pewno nie będę tego zakładał. To jest jak z lampami, nie raz na początku różne wynalazki się podobają ale potem otwierają się oczy
Mesiah Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Każdy lubi jak jego auto podoba się innym ale też lubi jak się wyróżnia na tle innych i stąd takie raz trafione a zazwyczaj nie trafione patenty. Jak chcesz modzić to wybieraj raczej coś z palety oryginałów przewidzianych przez fabrykę. Zawsze się tego trzymałem i lipy nie było nigdy. Ogólnie ten koleś od S4 to chyba na zloty audi nie jeździ bo też by mu powiedzieli co o tym sądzą. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Mesiah
Rekomendowane odpowiedzi