wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mówisz i masz, my będziemy wciągać kiełbaski a Bieniek będzie rezał moja B6 ale spoko dla niego będę miał coś extra na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Czy ja sie wreszcie dowiem kto od nas jedzie do BUKOWINY??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 nikt nic nie wie [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 20:49_________________________________________________waldi a graty już masz skompletowane??? co wkońcu zakładasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiesz co narazie z kiery zrezygnowałem bo ceny kosmos ale tempomat ma Bieniek mi założyć w środę jak dojdą części od Siemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 jaki moduł? Q? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Tak tak wziąłem Q bo za jakiś czas będę kiere montował ale jeszcze nie teraz stwierdziłem że jeszcze na mojej pośmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 no na kiere musisz jeszcze tysiaka mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No właśnie tysiak to mało ja jestem pedant i mała głupia ryska i już mnie drażni a nowej nie kupię Siemian ma ładną używkę ale grubo ponad tysiaka chce (ale mu zrobiłem anty reklamę hihi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 licz się z tym że masz stare radio i musiał bys założyć nowsze lub rnse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ale to co nie działał by mi teraz ta kiera?? Mam Concert II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 jeżeli założyłbyś kiere z b7 to nie działałaby lewa rolka w kierze. Dzialalaby tylko glosnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No to ładnie ktoś chciał mnie naciągnąć nie no żartuję ale dobrze że mi mówisz to teraz już jestem jeszcze bardziej uświadomiony w decyzji że sobie narazie odpuszczam założę dopiero jak będzie rns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ja myślałem że masz audi z 2004 a w radiach z konca roku 2004 działa w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No mam 2003 rok, ale czy jak mam wersje s-line to nie ma jakoś inaczej czy wszystko jest tak jak w serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Radio to akurat seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dobrze że nie zamówiłem bo bym się tylko wkurzał dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ale będzie rezanko tempomatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Antonio sprawdz nr w etce obudowy pod tempomat :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No jestem ciekaw Bieniek mówił że mu to zejdzie 20 min :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jutro zobacze bo siedze na telefonie, mam gdzies obudowe ale chyba troche krzywo wycieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi