Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda,że taki kocór z Ciebie :decayed:

Już pomyślałem,że możemy się znać...ja byłem Z98

na hali byłem prawie 2 miesiące na regatach wioślarskich.. Płynęliśmy z kmdr Hibnerowiczem na wiosłach do Gdyni,podobno pierwsi od 30 lat. :naughty:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już pomyślałem,że możemy się znać...

na hali byłem prawie 2 miesiące na regatach wioślarskich.. Płynęliśmy z kmdr Hibnerowiczem na wiosłach do Gdyni,podobno pierwsi od 30 lat. :naughty:

No słyszałem o tej akcji:grin: no ale pewnie miło wspominasz te czasy
Opublikowano

Bardzo :rolleyes: Zastanawiałem się nawet,żeby zostać w armii...

Opublikowano

ładna sztuka - doinwestowana nawet

trzeba jechać oglądać,

sprawdzić przebieg i kupować

Opublikowano

Bardzo :rolleyes: Zastanawiałem się nawet,żeby zostać w armii...

No mi zostało jeszcze 3 latka i można śmigać na emeryturkę:naughty:
Opublikowano

ile dostaniesz?

Opublikowano

ma ksenony ale nie ma spryskiwaczy, chyba ktoś zmienił lampy, prawda?

Opublikowano
ile dostaniesz?
No wiesz grosze 1500zł około bo tylko 40% po 15 latach ale zawsze na opłaty będzie:wink:
Opublikowano
ile dostaniesz?
No wiesz grosze 1500zł około bo tylko 40% po 15 latach ale zawsze na opłaty będzie:wink:

Normalnie,żeby tyle dostać trzeba by pracować do 65-67lat i zarabiać z 5tyś brutto :doh:

Słyszałem, o kilku nurkach,których wysłali do domu po 12-13 latach,bo nie przeszli komisji..Prawda,to??..byłem na GPM-ach.

Opublikowano
witam szanowne grono

znacie może to auto?? czy jesteście w stanie powiedzieć coś na jej temat. Budzi jakieś zastrzeżenia, wygląda podejrzanie? Mi osobiście się podoba, szukam czegoś takiego.

http://allegro.pl/audi-a4-s-line-rs4-1-9-tdi-156-hp-okazja-i2260969273.html

raz mijałem się z tym autem a drugi raz jechałem za nią, fajnie wygląda na tym kole :ok2:

Opublikowano
ile dostaniesz?

Normalnie,żeby tyle dostać trzeba by pracować do 65-67lat i zarabiać z 5tyś brutto :doh:

Słyszałem, o kilku nurkach,których wysłali do domu po 12-13 latach do domu,bo nie przeszli komisji..Prawda,to??..byłem na GPM-ach.

No czasami można zaliczyć porażkę, dużo chłopaków wyszło szybciej bo jakieś problemy robili im...teraz coraz gorzej w tym syfie dlatego ja się trzymam żeby tylko te pare lat dosłużyć:kwasny:
Opublikowano
jak wroce zaczne w terenie trasy robic

Moim błędem było zasiadać z antoniem już o 14 do flaszki i do samego wieczora już lutowalismy myśle ze i tak długo wytrzymalem:wink:

:grin::banan:

Opublikowano
ile dostaniesz?

Słyszałem, o kilku nurkach,których wysłali do domu po 12-13 latach do domu,bo nie przeszli komisji..Prawda,to??..byłem na GPM-ach.

No czasami można zaliczyć porażkę, dużo chłopaków wyszło szybciej bo jakieś problemy robili im...teraz coraz gorzej w tym syfie dlatego ja się trzymam żeby tylko te pare lat dosłużyć:kwasny:

Może zorganizujesz Weekendowego Spota na Helu jak się ociepli?? :naughty:

Opublikowano

spot wieczorny na helu :thumbup1:

tylko w maju

Opublikowano

No jak coś to można w majówke coś powalczyć, będzie u mnie Domin79 wieć będziemy pili i rezali:naughty:

Opublikowano
ma ksenony ale nie ma spryskiwaczy, chyba ktoś zmienił lampy, prawda?

Generalnie to widać że ktoś inwestował - przedni zderzak S-line, listwy drzwiowe S4. Co do ksenonów to właściciel je dołożył albo miał ksenony fabrycznie ale zderzak zmienił na S-line bez sprysków. W sumie wygląda ok ale środek ma standardowy, także S-line w tytule ogłoszenia jest trochę na wyrost bo tylko jeden zderzak ma z pakietu i nic więcej. Trochę golas jak za taką kasę ale rozumiem że gleba i duże koło zostało wliczone w cenę :decayed:

Opublikowano

Najlepiej w takim miejscu,gdzie widać Gdynię,ale może być nawet na plaży od strony morza....zresztą tam w maju jest wszędzie fajnie..:decayed:

Opublikowano
będzie u mnie Domin79 wieć będziemy pili i rezali:naughty:

o nie :grin: ten jego bimber :kox:

Opublikowano
będzie u mnie Domin79 wieć będziemy pili i rezali:naughty:

o nie :grin: ten jego bimber :kox:

No już się zapowiedział że przywiezie troszkę tego co mnie tak wykończyło:decayed: