pre_pl Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 No ciekawe to B7. Przedni zderzak to chyba ten DTM??? no własnie nie... podobny do DTMa, ale to nie jest DTMowy (który na przykład nie ma halogenów) tak wygląda dtm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 no te felasie sa git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 No właśnie czegoś mi za dużo było na tym czarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 idzie ktoś na Open'er Festiwal ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 nie a przyjeżdżasz na spota ? [br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 09:03 _________________________________________________ ciekawe czy Tomek się skusi na gwinta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 to ten PS.oczywiscie samochod,nie kierowca,zeby nie bylo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Jakiś spot w tym tygodniu? (i tak pewnie wyjdzie jakiś spontan - bo najlepiej wychodzą takie spoty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 jesli uda mi sie w koncu zarejestrowac auto to sie zjawie jezeli jakis spontan dojdzie do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mydło widziałem Cię wczoraj jak lecieliśmy na Babie doły stałeś a skrzyżowaniu Skweru Kościuszki Świętojańskiej widziałem również piękne czerwone RS4 B7 na Open'er było GRUBO szkoda że nikt z naszych się nie wybierał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Hehe świat jest mały. Tym czerwonym RS-em fajna blond dupeczka pociskała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 wreszcie!!! audica zarejestrowana i mozna smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 to moze panowie w sobote jakies małe spotkanko chetnie w koncu bym wpadl pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 sobota mi pasuje, komu jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 sobota mi pasuje, komu jeszcze ? Mi także pasuje... nawet tym razem godzinowo się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 fuso, bartek213, pre_pl, Kocky kto jeszcze ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jesli w sobote po 16 to ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jesli w sobote po 16 to ja sie pisze brawo sądzę, że będzie to po 16 Prawda mydlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 i ja chlopaki ,moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 dawaj, dawaj..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 może będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi