Tomeks Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 a my juz po spocie kogo nie bylo niech zaluje bo bylo naprawde fajnie poscigalismy sie i polatalismy bokami trzeba czesciej sie tam wybierac no nie wqrwiajcie mnie ,przeciez padalo,mieliscie nie jezdzic na kartach ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ale przestalo i pojezdzilismy:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 jakie tam padalo ja jezdzilem audica bez sprawnych wycieraczek i dojechalem na miejsce edit: normalnie nie kumam wsiadam rano do auta i wycieraczki dzialaja co to moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 drift karts :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 to co za tydzien powtorka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harpun Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Po wczorajszych kartach i "dzwonie" z jak się nie mylę mydełkiem mam siniaki na plecach i zbity łokieć. Więc było...bardzo dobrze Może gdzieś Ci się woda wdostaje do elektryki. Auto przeschło i wycieraczki działają. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ja za to mam kostke zbita po dzwonie z bienkiem zabawa przednia za tydzien mozna powtorzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 juz awarie wykrylem w przekazniku nadpalily sie styki wystarczylo przeczyscic i bangla no wczoraj pare dzwonow mniejszych i wiekszych sie zdarzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 W sobotę wracam do Polski Jeżeli spot w tą środę wypali to wpadnę?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerass Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Też się postaram wpaść ;pppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Jeżeli spot w tą środę wypali spoty zawsze wypalaja,takze wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Do środy jeszcze kilka dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 wczoraj derby waszego regionu i jak odczucia?? Ja nie będę wypowiadał się za kim stałem bo nie wypada....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jak to klapa nie było kibiców Lechi,a Arka przegrała,bo grała słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ja dzis odpadam auto sie posypalo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudi Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 a moze ja sie zjawie... trzeba by sie w koncu pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 W środę będę w 3-mieście, jest ktoś chętny na spota ale coś 18-19 bo 19:30 muszę wracać ... no i meczyk jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 W środę będę w 3-mieście, jest ktoś chętny na spota ale coś 18-19 bo 19:30 muszę wracać ... no i meczyk jeszcze jest. Cześć Adam. Jak dla mnie to troche za szybko (praca), ale chłopaki może coś wymyślą Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 W środę będę w 3-mieście, jest ktoś chętny na spota ale coś 18-19 bo 19:30 muszę wracać ... no i meczyk jeszcze jest. Mi dziś ciężko obiecać ale będę się bardzo starał być ok 18 - 18.30. Jeżeli chodzi o godzinę to szanse się zwiększają jak spot będzie bliżej gdańska i będzie mniej przeciskania się w marnych do tego godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi