Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś browar dziś bo się nudzę w robocie

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, zna ktoś ogarnięty zakład/osobę, która sprawdziła by fabryczne nagłośnienie BOSE. Samochód przed chwilą kupiłem i tylne głośniki wraz z tubą wręcz nie są słyszalne... Jeżeli ustawie na rns-e sam tył to coś tam gra, ale bardzo piz*owato, a tuby (która jest skręcona na maxa) prawie nie czuć/słychać. Przednie głośniki wydaje mi się, że grają ok, bo dźwięk jest czysty + jest jakiś bas. Wcześniej miałem dwie b5 avant z bose i tutaj z tyłem ewidentnie jest coś nie tak :kwasny:

Opublikowano

hmmm wzmacniacz?

coś jest na rzeczy bo u mnie rąbie, aż głupi :banan: a nie mam na maksa wcale skręcone.

Opublikowano

Właśnie dziwna sprawa, bo z tego co sie orientowałem to tuba ma swój wzmacniacz, a tylne głośniki są podłączone pod ten sam co przednie... a ewidentnie cały tył nie gra, jak by grały na 20% mocy w porównaniu do przodu. Narazie dostałem namiar na Audio Maniak w Rumii na przyszły tydzień ;) i mam nadzieje, że coś znajdą, bo jestem lekko zawiedziony jak na razie :(

Opublikowano

się nie przejmuj, daj do sprawdzenia, naprawią i będzie grało, że nie będziesz chciał z auta wychodzić :naughty:

Opublikowano

Ja polecam Antonia kolegę... Nie jest tani ale cośza coś... Na dniach jadędo niego z kopletem zimówek do ogarnięcia bo opony już czekają a w tym tempie to mnie zima zastanie ino raz...

Tu moje 18 S-line'y malowane przez niego...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=646515398797036&set=pb.100003157445584.-2207520000.1412619904.&type=3&theater

ten kolega jest z okolic 3miasta?

szykuję swoje 19" do malowania i może bym się z nim dogadał :)

Opublikowano

Booster on mieszka tam gdzie Antonio ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

No to wszystko jasne :)

Czyli gdzie? :decayed::grin:

Opublikowano

Panowie pilnie potrzebuje informacji. Musze ustawic zbieznosc a gdzie nie pojade to nikt sie nie chce podjac bo autko stoi za nisko. Podobno w Sopocie gdzies ustawiaja na podnosniku. Wie ktos moze gdzie? Bede wdzieczny za adres albo tel.

Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Dobrze i nie marudzą na glebe.

http://www.trojmiasto.pl/Kralech-o8074.html

Jak nie marudza na glebe to smigam bo sprawa pilna.dzieki wielkie.

Opublikowano

Dobry koles tez w Pucku siedzi (na tej stacji co mijasz od strony zelistrzewa)

A ty w kraju? :huh:

Opublikowano

Dobry koles tez w Pucku siedzi (na tej stacji co mijasz od strony zelistrzewa)

A ty w kraju? :huh:

Ta wczoraj dotarlem. Auto obite jak karton, hokeja brak z przodu,tylny zdes pukniety, lewe nadkole pogiete i jeszcze dowod zabrany bo 3 dni temu moja sie puknela z jakims dziadkiem. Normalnie swietnie. Dobrze ze diagnosta nic zlego nie stwierdzil w zawieszce ale cos ciagnie w lewo wiec trzeba ustawic, pozatym po zejsciu w dol na gwincie juz mialem jedno kolo za limitem wiec bylo w planie ustawianie ;)

Opublikowano

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

:D

Opublikowano

Byłem w AudioManiaku w Rumi i niby wszystko, więc potrzebuje spotkać się z kimś kto ma też BOSE w B7 najlepiej w avancie, żebym sobie porównał i może przełożył wzmacniacz, bo to 1min roboty ;)
Kto chętny jakimś wieczorkiem ???! :naughty:

Opublikowano

Panowie i Panie gdzie najlepiej dać auto do naprawy w Gdańsku po kolizji jestem poszkodowanym. Myślę o ASO Fota Groblewski czy to dobry pomysł?

Edytowane przez Tikas

Opublikowano

Ja będę jakoś po południu przelatywał przez Gdynie i Rumie jak chcesz to zerkniesz u mnie...napisz na pw nr tel odezwę się jak będę wracał ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

:hi: Panowie miałem gdzieś info ale zniknęło :decayed: Gdzie w 3mieście wyciągają wgniotki ?

znalazłem :decayed: Pan Tomaszewszki - PLUS AUTO

84-202 Wejherowo, Przemysłowa 46.