Tomeks Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 byłem dzisiaj na koncercie w ergo i spotkałem rdzewka,prosił,zebym was przeprosił,że sie nie odzywa i nas olał,ale nie potrafi sie zalogowac na nowym forum:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jakim nowym forum:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 za mało masz na pagonach żeby to zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No widocznie, za to Ty jesteś figura:whistling: chociaż zapomniałem że Ciebie nie wzięli bo nie ma w wojsku hełmów z przedziałkiem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 I co, bedzie spot?? To wpadne bo akurat jestem przelotem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Mozna by ogarnac matarnie na 19??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No to jak jest wiecej chetnych to moj szofer sie zgadza :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 jestem za:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 jestem za:decayed: Masz dla mnie wtryski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 pasi matarnia zabierze ktos vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Kto jeszcze będzie oprócz darmozjadów:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 pasi matarniazabierze ktos vaga? Mogę zabrać, jeśli mnie Wladi zabierze po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 włodi zgarniesz łepskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Niech da znac gdzie i o ktorej to zgarniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A jednak jadę swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 jestem za:decayed: Masz dla mnie wtryski Mam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Młody jako nowicjusz piwko przywozi:whistling::whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Nie ma problemu, kto jeszcze pije? Oj jak dobrze ze mam szofera :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja nie,ale male moge spic:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Wszyscy po małym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi