dziadek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 to juz z gilonem musisz gadać Moze sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mógłbyś zostać z żoną i maluchami na noc u nas w domu nie ma problemu mieli byście pokój dla siebie. Jak by się zjechało sporo ludzi to jest nocleg u znajomego w Stężycy,żaden problem,ale frekwencja będzie minimalna jak ostatnio zawsze Tomeks przedstawi nam pewnie nową lalę,a za 2 tygodnie powie,a tej już prawie nie pamiętam miałeś ją słyszeć jakie głupoty opowiadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mógłbyś zostać z żoną i maluchami na noc u nas w domu nie ma problemu mieli byście pokój dla siebie.Jak by się zjechało sporo ludzi to jest nocleg u znajomego w Stężycy,żaden problem,ale frekwencja będzie minimalna jak ostatnio zawsze Tomeks przedstawi nam pewnie nową lalę,a za 2 tygodnie powie,a tej już prawie nie pamiętam miałeś ją słyszeć jakie głupoty opowiadała :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mógłbyś zostać z żoną i maluchami na noc u nas w domu nie ma problemu mieli byście pokój dla siebie.Jak by się zjechało sporo ludzi to jest nocleg u znajomego w Stężycy,żaden problem,ale frekwencja będzie minimalna jak ostatnio zawsze Tomeks przedstawi nam pewnie nową lalę,a za 2 tygodnie powie,a tej już prawie nie pamiętam miałeś ją słyszeć jakie głupoty opowiadała No to jakby to było we wtorek to byłbym za , choć jeszcze muszę potwierdzić u szyi ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- No dobra wiec jakby co to ja sie pisze z rodzinka , ale wiadomo cos bo z tego co widzę to nikt sie znowu nie interesuje ...ja muszę wiedzieć do jutra powiedzmy do 12 bo jak nie to zonka na koncert na wtorek wieczór musi bilet kupić sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 no to kto sie pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Standard Tomeks, Bieniek, Ja Fuso , Mateo , Mydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Łepski liczysz Bienia a Pauliny się pytałeś .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kiedy to ma być bo w śr lub czwartek do domu jade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Łepski liczysz Bienia a Pauliny się pytałeś .... Zaraz petycje wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 No dobra to robimy ten spęd czy nie robimy ? i jak dokładnie - godzina bo ja jutro do 17.30 pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dajcie konkretną datę i godzinę jak mi się uda to podjade jeżeli oczywiście szanowne grono reflektuje na moje towarzystwo:p memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja też będę to i ja sie moze zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ja bede u gilona jutro jakos o 23,dopiero 22 moge ruszyć z gdańska:kwasny: także dawać pany,dziadek,akurat tez na wieczór zajedziesz,troche wcześniej niż ja,to już se pierdolnij z gilim i innymi kilka kolejek:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 No to jak sie tak zdecydować nikt nie mógł to moja żona sobie kupiła bilet na koncert a ja z dzieciakami zostaje w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 c**jowo:kwasny:,przeciez łepski pisał kto będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ze znakami zapytania ...to ja nie wiem co to miało znaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Trzy osoby były bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dajcie konkretną datę i godzinę jak mi się uda to podjade jeżeli oczywiście szanowne grono reflektuje na moje towarzystwo:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) dawaj dawaj... będziesz tańczył ze mną,znaczy nie zemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ale to jutro?? kuźwa raczej nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi