Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zbieramy ekipe na wigilie klubowa z kreglami. Termin 20 grudzien. Wodeczka i kregle.DObrze by bylo jedzonko zorganizowac. Wszyscy mile widziany. Puck i Elblag takze:decayed::decayed: 1.Bieniek
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gdzy bedzie okreslona lista osob zamowi sie tory i zrobimy zrzute na wszystko.
dziadek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 do kiedy trzeba się określić ? i kto mnie przekima jak się naj.bie
Gość Edyta Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 z chęcią tyle, że nie wiem jak mojemu się kursy ułożą i czy będzie:facepalm:
Bieniek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 do kiedy trzeba się określić ? i kto mnie przekima jak się naj.bie Najlepiej do konca przyszlego tyg,aby zaklepac terminy i kase zebrac. Zakladac za kogos nie ma sensu,bo pozniej sie doklada do interesu:wink:
Tomeks Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ...i kto mnie przekima jak się naj.bie z chęcią tyle, że nie wiem jak mojemu się kursy ułożą i czy będzie
Gość Edyta Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ...i kto mnie przekima jak się naj.bie z chęcią tyle, że nie wiem jak mojemu się kursy ułożą i czy będzie dziadek przygarnę cie no ok powiem mojemu jak sprawa wygląda i dam znać w przyszłym tygodniu:wink:
dziadek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ...i kto mnie przekima jak się naj.bie ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- dziadek przygarnę cie no ale to i tak trzeba transport do was
Gość Edyta Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Co to za problem przecież ja nie mogę pic teraz tak jak mowie dam znać jak piękny zjedzie
Tomeks Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ...i kto mnie przekima jak się naj.bie ja bankowo bede najebany:kox:,a ze do jacy mam pare kroków,to u niego sie przekimam pewnie:decayed: ...ale nie dygaj,najwyżej dam Ci klucze:grin:
dziadek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ...i kto mnie przekima jak się naj.bie ja bankowo bede najebany:kox:,a ze do jacy mam pare kroków,to u niego sie przekimam pewnie:decayed: ...ale nie dygaj,najwyżej dam Ci klucze:grin: Edytka ale na drugi dzień znowu trzeba jechać do 3city po moje auto ...dzięki za chęci ale chyba inaczej trzeba kombinować
grucha1 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 O ja to z Wladim sie ogarne do was.a gdzie ta imprezka konkretnie?
Tomeks Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tu planujemy BOWLCLUB Gdańsk - Kręgielnia & Bilard
Tomeks Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Najpierw musimy wiedzieć ile bedzie chetnych,czy weźmiemy 1,2,3 tory,dobrze by było wziąć 3 na 2godz,bylibysmy sami,więc przy 10 osobach wyjdzie po 36zl
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dlatego najwazniejsze w tej chwili to okreslenie sie na 100% ile bedzie osob.
wladi Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 No było by elegancko więc nie pierd....tylko się zapisywać
Rekomendowane odpowiedzi