Tomeks Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Tego to nawet najstarsi Mnisi nie wiedzą ilu ich będzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 mydlo ja rozumiem żeś się zakochał ale ten jeden dzień w tygodniu mógbyś jej odpuścić. ejjj bez przesady widze że sie banda klubowiczów rozrasta w siłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 widze że sie banda klubowiczów rozrasta w siłe grzeczniej proszę ejjj bez przesady no,no ,mateo nam mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 widze że sie banda klubowiczów rozrasta w siłe grzeczniej proszę ejjj bez przesady no,no ,mateo nam mówił że zminiał opony w carismie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 widze że sie banda klubowiczów rozrasta w siłe Bo w kupie siła, albo w siła w kupie czy jakoś tak Tomeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Alle się rudo zrobiło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Alle się rudo zrobiło :gwizdanie: A Ty co :?: Do niebiesko masz jakieś przywiązanie :?: Na co czekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Nie wiem czy jestem gotowy... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Nie wiem czy jestem gotowy... ;( Uwierz we własne siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Dalej w regulaminie nie doczytalem co trzeba zrobic.Moze mi ktos wyjasnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Kto jeszcze chce klubowe futro na zime pisać na PW!! tomeks32 ciebie to też dotyczy, bo już zapomniałem czy chciałeś polar czy bluzę i jaki rozmiar? W środę będę zbierał kaskę żeby złożyć zamówienie przed 10 grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Dalej w regulaminie nie doczytalem co trzeba zrobic.Moze mi ktos wyjasnic? http://www.a4-klub.pl/smf/jak_zostac_klubowiczem-t28150.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Dalej w regulaminie nie doczytalem co trzeba zrobic.Moze mi ktos wyjasnic? http://www.a4-klub.pl/smf/jak_zostac_klubowiczem-t28150.0.html O tego nie widzialem:D[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 20:08_________________________________________________ Kto jeszcze chce klubowe futro na zime pisać na PW!! tomeks32 ciebie to też dotyczy, bo już zapomniałem czy chciałeś polar czy bluzę i jaki rozmiar? W środę będę zbierał kaskę żeby złożyć zamówienie przed 10 grudnia. Ja narazie dziekuje,ale nie przymierzam sie do kupna.Moze jakis grupowy zakup breloczkow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 tomeks32 ciebie to też dotyczy, bo już zapomniałem czy chciałeś polar czy bluzę i jaki rozmiar? poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLo Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 tylko sie w srode najezdzilem po tym parkingu i nikogo nie widzialem teraz w ta srode sie jakos zapowiada jakis spot czy cos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 tylko sie w srode najezdzilem po tym parkingu i nikogo nie widzialem teraz w ta srode sie jakos zapowiada jakis spot czy cos?? To chyba nie jeździłeś tam gdzie trzeba We środę byłem kilka minut przed 20 (tym razem przyjechałem pierwszy) a odjechaliśmy kilka minut przed 22 (bo o 22 zamykają parking). Jesteśmy zawsze na końcu parkingu - tzn jeżeli wjeżdżasz od strony obwodnicy to jedziesz cały czas prosto do samego końca - skręcasz w prawo i tam nas zobaczysz. Jeżeli od strony parking przed centrum wjeżdżasz to musisz w lewo jechać i do końca. Spoty są w każdą środę więc w najbliższą również - zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Sektor B10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Sektor B10 Trzymamy już miejsca na nowe modele naszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 2 tyg mnie juz nie bylo... :wallbash: teraz juz nie odpuszcze i bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi