Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wkurzajcie mnie dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wkurzajcie mnie dalej... Odbijesz sobie następnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 mateo kupil nowiutenka skode z 2010,mowi,ze ma 20tysi przebiegu,ale ja w to nie wirze:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 OK,czyli nie bylo spota:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Oczywiście, że był.... ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- mateo kupil nowiutenka skode z 2010,mowi,ze ma 20tysi przebiegu,ale ja w to nie wirze:whistling: Nie skomentuje, szukasz zaczepki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 powiem tak,skoda ma nie 20kkm,a gora 2kkm,za to silnik 200kkm,co najmniej.....taki upierdolony,fuso jak spojrzal,prawie zwymiotowal:sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No spot byl fajny co do skody to jest 2012 :-P Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 aaa,no tak, dwu letnia,a jest 2014......chcialem sie ciut odmlodzic:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pany nie chce nikt kupić moich 18" BBS RX207 ?? z 2 oponami pirelli z dużą ilością bieżnika ?? oddam za 1700zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Do czarnego B7 by idealnie pasowały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 mydlo woli 14' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Bardziej o avancie myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Olo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A nie ma kto 18 S-linowych (8 ramiennych lub łopat) w cenie złomu ? Pumex daruj sobie bajery o łopatach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A taki fajny tekst miałem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Może w niedzielę na skwerku jakiś spocik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No,mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To skrzyknij chłopaków żeby była większa grupa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ale to z wieczora co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No tak może między 16-18... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi