Dev Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Booster jakieś podpowiedzi jak uslyszec czy 1.8 t jest zdrowe? Ciężka sprawa. Przede wszystkim logi, dobre ucho i oko.
Alona Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ciezko mi kogos z vagiem bedzie w Londynie znalezc :/ Nie mam linka to koles z fejsa z takego forum dla polakow w UK sprzdaje... Nie wiem czy sie Wam otworzy https://www.facebook.com/groups/londyn/permalink/421001704734178/
Booster Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Na zdjęciach wygląda ładnie, jaki hajs gość sobie życzy?
Alona Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) podrzuć link do ogł No wlasnie podejrzanie malo £2200, to jest 163km, 116 mil przebiegu, 2004 rok. Twierdzi, ze kupil galaxy bo mu sie rodzina powiekszyla... Kompletny laik w sumie bo nawet nie wiedzial co to tempomat lol Moze do Domjenika sie zglosic, mose ma Vaga? A swoja droga kto z forum by mogl mi gompo vinie sprawdzic? Edytowane 1 Lutego 2015 przez Alona
antonio Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 nie wiem po ile dokładnie chodzą auta w UK ale ceny są o wiele mniejsze niż w PL więc taka normalna cena wg mnie xenonu nie ma no i w środku jest sport a nie s-line
Alona Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 nie wiem po ile dokładnie chodzą auta w UK ale ceny są o wiele mniejsze niż w PL więc taka normalna cena wg mnie xenonu nie ma no i w środku jest sport a nie s-line W sumie sprawdzilam na autotrader i ceny sie wahaja 2000-5000. To jest zewnetrzny s-line Antonio. Ze srodkiem bedzie modzone Po fotavh w sumie mozna powiedziec ze jest w dobrej kndycji
Alona Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ma zewnętrzny s-line ale środek mnie nie przekonuje...słabe jakości zdjęcia i niewidać w jakim stanie jest Wytarguje zeby znechal do £2000, srodek sobie zawsze moge zrobic... Pojade, zobacze i dam znac! Jak na moje to srodek w spoko stanie...
Alona Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) To Ci kupie okulary Bo ja widze Edytowane 1 Lutego 2015 przez Alona
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Alona,bierz go,w razie co,tata zapłaci,a Olo wyremontuje
Alona Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Hahahahhaa Sprawdzilam historie w Uk, 3 wlascicieli, kod silnika BFB. Jezeli komus to cos mowi
WIŚNIA Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Siema pytanie mam, blachy GWE zielony B5 1.8 po lift,sedan na klubowych ramkach kojarzycie może właściciela?
novwy Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Grucha....ale on ma 1.6 Daltonista czy jak, grucha ma granatowy przedlift [emoji6]
WIŚNIA Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Bo dziś jechałem w Bydgoszczy za taką na spota i pod Tesco się rozstaliśmy myślałem że chce wpaść do nas w gościnę z czereśni szpak nadał
WIŚNIA Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ciemniejszy niż novwy ma w awatarze z czereśni szpak nadał
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Pumex jak napiszę Tomex i GD lub GA na kopercie to wystarczy czy nie wszyscy Cię znają w 3M ? Edytowane 1 Lutego 2015 przez alvaro
Alona Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 eeeee obejrzałam to B6 po ciemku i mogę stwierdzić, że jestem mega zdolna. Moja latarka ze srajfona dała rade wychwycic rdze na obydwu błotnikach z przodu, malowana tylko jedna felge, malowane drzwi z przodu, hmmm co dalej, a no otwieram maske, swiece a tam wyciek gorszy niz w Paździochu (masakra!), właściciel był lekko zdziwiony, chyba nie udawał, że sam o tym nie wiedział hahahaha Dziwne, bo w sumie idzie za***iście (chyba zakochalam sie w 1.8t ), jedynie odpala nie od kopa, tylko tak od kopa ale wolniej niz powinien/ Chyba jednak mi sie nie chce bawic w odkrywanie czemu jest wyciek, bo z tego co widzialam to uszczelka do wymiany i saczylo sie z dwoch zaworow i z paru innych rzeczy. Jako, że nie znam budowy 1,8t nie jestem w stanie powiedziec z czego sie lalo jeszcze LOL Także morał jest taki, że odpuszczam sobie już ogladanie tanich B6
Alona Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Dalej chcesz mi kupić okulary Tak bo akurat Twoje spostrzezenia nie miały nic wspolnego z prawda w środku był w bardzo dobrej kondycji, korzej pod maską
Rekomendowane odpowiedzi