Terio Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Gdzie w 3city kupie dystanse 10mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Coś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja dziś do 18:00 pracuję, później dyżur więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Też odpadam dziś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverA4GSL Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam Panie i Panowie, zapowiada się jakoś teraz spocik? bo jeszcze nie byłem a chętnie bym się wybrał. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dziś raczej nie, ale jak się nudzisz to możesz podjechać na McDonalda na Przymorze/Oliwa, tam zawsze w czwartki pełno autek lata, może też wpadnę po 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A ja bym se piwko wypił, bo sam se w Gdyni siedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Na McD na parkingu było tyle autek że nie było miejsca Policja na każdym kroku, co chwilę kogoś łapali. Ale klimat godny, sezon otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Byłem na chwile koło 22. Widziałem jak przejeżdżałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 W takich tłumach ciężko było kogoś wypatrzeć W każdym razie takie czwartki są ok, trochę się dzieje przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 temat ogarnięty Bieniu,odezwę się w tygodniu. proszę o słowo w sprawie grila,przydał by się po przerwie jest nowe zaj###te miejsce niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dzięki wielkie, ale temat odwołany. Nie dostanę urlopu :/ i muszę jechać. Odezwę się jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Gril w pipkowie? jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 zadzwoń jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 ok,autem jechalem i ne moglem odebrac,jutro dryndne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam kolegow z pomorza Panowie jutro sie wybieram w wasze rejony i moze sie orientujecie czy sa kolejki na bramkach na zjezdzie z A1 w str trojmiasta? Bo nie wiem jak to moze wygladac w sezonie letnim, chociaz jutro poniedzialek, no ale nie chciałbym stac w jakims korku i wtedy wolałbym jechac przez tczew. Jak lepiej? Ktos ma rozeznanie? Pozdrawiam z kuj-pom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Znajomy jechał dzisiaj z Gniewa do Gdyni mówił ze jakaś masakra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Lipca 2015 przez mydlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Coś dziś robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kogo widziałem przed chwila w Chyloni? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Oo,mydło post post wczoraj,post dzisiaj... ...widać ze sie truskawka konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi