Tomeks Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Może Przemas by się też szarpnoł na spota jest u mnie siora z małą córą, ale to czas (20:00 jak mniemam) kiedy kładą ją spać, więc całkiem możliwe pre_pl na spocie ,czy to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 No to dziewczyny rozumiem, że dzisiaj o 20 na matarnie??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 a gdzie to jest jakiś parking podziemny ? czy na zewnątrz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 parking podziemny sektory B11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ej, ale co ? to tylko stara ekipa "byndzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ej, ale co ? to tylko stara ekipa "byndzie? ej..nie jestem stara..,a będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ufff, to dobrze, bo mi się znudziło patrzeć na te stare gęby joking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Może jeszcze Alvik by dojechał to by wogóle było spotkanie "po latach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 a był w ogóle "dziad pieruński", jak mnie nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ja nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 uuuuu Andżej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Sredniaki tez beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 dzięki za spota dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 dzięki za spota dziewczyny dopiero dojechales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 [br]Dopisany: 27 Grudzień 2008, 22:55_________________________________________________ze Słupska jednak nikt nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 [br]Dopisany: 27 Grudzień 2008, 22:55_________________________________________________ze Słupska jednak nikt nie jedzie O co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 na zlota, gadaliśmy na spocie o tym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Miło było poznać jednego z VIP-ów Ale macie fury eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A ja dopiero wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harpun Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 no mi też zeszło z powrotem. Jeszcze raz pozdro dla wszystkich i do zobaczenia do czasu jak kupię sobie kolejne A4, albo jak wyczytam, że jedziecie na gokarty a będe miał ciśnienie na jazdę... bo nie ma co się kompromitować i pokazywać CADDYlackiem (całe 75KM ). pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi