Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 4 gorących tajów tylko mam Mydło na pewno wezmie,wal do niego na PW Zeby przed kompem posiedziec to czas masz a na spota juz nie może jednak ,była jakaś mała przygoda pod Chojnicami,albo w Charzykowach na szczęście nie,ale portki miałem pełne,na suchym czy mokrym te opony są rewelacyjne,ale trochę śniegu i tragedia,jak na sankach nie chodzi o czas ,inne sprawy .
GILI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pracuj ,pracuj,bo żonka coraz droższe auta szuka i pieniążki się przydadzą
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 pracuj ,pracuj,bo żonka coraz droższe auta szuka i pieniążki się przydadzą ona nie tylko tego wymaga także praca non stop,w dzień i w ... :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 ona nie tylko tego wymaga naughty po to ci Tajowie potrzebni ? dla żony ? mydlo, weź się człowieku zlituj i przywieź, Tomas wpadasz busem, odbierasz Tajów i żona zadowolona
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 no nie wiem czy uda mi się wrzucić To trochę tego jest...
alvaro Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 to niech poda linki z których on to targał... :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 szyfrem na forum o co kaman ,może się podłącze
mateogda Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Chciałem wam powiedzieć, miękkie faje, że na dzisiejszym spocie była do odbioru odzież klubowa :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 trampki i spodenki ? Tomuś, wstrzymaj się jeszcze chwilka i bedziesz wiedział Jutro to powinniście już mieć
mateogda Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 trampki i spodenki ? Bluzy i polarki !
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 no fakt, zimno Wam tera w dupska [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 22:32_________________________________________________ Kocky,Mateo ale nie widziałem ekipy pomorskiej "obutej" w polarki... ? zdjęcia proszę
Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wlasnie miekkie faje.Tylko 3 nas bylo
mateogda Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 zdjęcia proszę Następnym razem nadrobimy!
OLO_GDA Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 sory, ale przez ogolne zasypanie miasta, zamkniecie obwodnicy i braku osobnych pasow jazdy dla posiadaczy Quattro:D stracilem w dzien tyle czasu ze zanim sie wygrzebalem z firmy to matarnia dawno zamknieta byla.. za tydzien sie nadrobi dziewczyny... mam nadizeje ze Tajki nie zmarzna przez tydzien. zostawcie im prowiant!!!
mydlo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sorki ale mnie tak zasypało że nie chciało mi się zbytnio podjazdu do garażu odśnieżać za tydzień się nadrobi szyfrem na forum o co kaman ,może się podłącze Zapewne Mapet Show 2009 Zgadłem Przemas??
alvaro Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Si Mydło Si Także tomek szykuj flachę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi