bartek213 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dzieki za info juz napisalem zobaczymy jaki bedzie odzew ja nieche duzo zwiekszyc mocy na maksa do 135km bardzo duzo jezdze pozatym szybko a wiem ze chip tunning nie jest tak calkiem bezpieczny jesli chodzi o zywotnosc turbo i pompo wtryskow jeszcze raz dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 No to Panowie, w tą sobote jest ten spot??? Ja już jestem w domu także mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 21.04 i co? Znów zapadnie decyzja w sobotę o 16.30, że o 17.00 jest spot, a potem pretensje, że nikogo nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ja sie nie odzywam no bo niby jakim prawem jak Wy (miejscowi - 3miasto) nie możecie sie zmobilizować to szkoda słów tak duza aglomeracja, tyle A4 lata ale wspólnego języka nie możecie nawiązać jak się zbierzecie wreszcie razem chętnie podlece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom81 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Panowie może mały spocik w Borsku na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartti10 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 witajcie koledzy:) troche mnie nie bylo ale wreszcie wracam (4-6 maja) i mam zarabista ochote sie spotkac wioec zjednoczmy sily i pokazmy ilu nas jest Mydlo Zdeniu co wy na to ???? pozdro wielkie Bartti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 witajcie koledzy:) troche mnie nie bylo ale wreszcie wracam (4-6 maja) i mam zarabista ochote sie spotkac wioec zjednoczmy sily i pokazmy ilu nas jest Mydlo Zdeniu co wy na to ????pozdro wielkie Bartti Nie ma sprawy Bartti tylko z tym jednoczeniem sił jest coś widać ostatnio bardzo ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no i co widze ze w sobote nie uda Wam się zebrać :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartti10 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 witajcie witajcie ja w poniedzialek sie konkretnie okresle wtedy bede wiedzial dokladnie kiedy bede wiec dam znac mamy caly tydzien zeby sie zebrac do kupy i wreszie sie spotkac kto ma chec??? od razu moze ustalmy miejsce proponuje skwer kosciuszki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no i co widze ze w sobote nie uda Wam się zebrać Ja jestem jak zawsze chętny :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bylinski Sylwek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 widze samych chętnych ale nikogo pewnego :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 1 albo 3 ok ale weekend odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 widze samych chętnych ale nikogo pewnego Zdeniu nie dramatyzuj :biggrin: Jak Cię to pociesz to powiem że bede :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zdeniu nie dramatyzuj :biggrin:nie dramatyzuje tylko obserwuje Jak Cię to pociesz to powiem że bede :biggrin:no to super choc mnie to rybka bo mnie nie będzie - jutro wielkie grilowanie :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartti10 Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 witajcie tak jak obiecalem jest poniedzialek i wiem juz kiedy bede (piatek ok polodnia) wiec w sobote mi pasuje i w niedziele i zawsze:) no to jak kto chetny?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simbo Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Siemanko,nowy jestem,ale mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Ja też się pisze na sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartti10 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 ok w takim razie sobota skwer kosciuszki godzina 15??? moze byc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 moze byc? może :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi