Cristoforo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 podobno ktoś naliczył 17 furek ja również podziekował za spota [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:29_________________________________________________ale chyba w tym 3 nie
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 pierwszy ale, że co ? najszybszy cicho mateo :gwizdanie:
Alona Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no no ale gentelmanów mamy w klubie :gwizdanie: Bieniek okrzyknięty gentelmanem nr 1!!! i nie wiem kto srebrnym avantem przede mnie sie wbił przed wyjazdem, no ładnie traktujecie rodzynka klubowego!!! dziękować wszystkim za miłe porady odnośnie mojego paździoszka, jutro czeka go kanałowe!!! biedactwo hehe
Cristoforo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Alona przed kanałowym trzeba dobrze odkazić... nalepiej czystą....
FAZY Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no no ale gentelmanów mamy w klubie :gwizdanie: Bieniek okrzyknięty gentelmanem nr 1!!! i nie wiem kto srebrnym avantem przede mnie sie wbił przed wyjazdem, no ładnie traktujecie rodzynka klubowego!!! dziękować wszystkim za miłe porady odnośnie mojego paździoszka, jutro czeka go kanałowe!!! biedactwo hehe to nie dopuszczalne
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Dzięki za fajnego spocika no fajny,fajny tylko ta kawa za 15 zeta Gili,weźmiesz mnie na hol tak od Nowych Marzów do Torunia,co bym se na paliwku odbił
mateogda Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 mateo,browarek niezły,niezły Cieszy mnie to, na zdrówko. Widziałem panowie, że nazwa piętra się zmieniła ?![br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:46_________________________________________________"PIĘTRO PARÓWY"
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 mateo,browarek niezły,niezły Cieszy mnie to, na zdrówko. Widziałem panowie, że nazwa piętra się zmieniła ?! PARÓWY to od wielkości (w sensie wysokości) członków (w sensie towarzyszy) oprócz mydla :gwizdanie:
Alona Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no no ale gentelmanów mamy w klubie :gwizdanie: Bieniek okrzyknięty gentelmanem nr 1!!! i nie wiem kto srebrnym avantem przede mnie sie wbił przed wyjazdem, no ładnie traktujecie rodzynka klubowego!!! dziękować wszystkim za miłe porady odnośnie mojego paździoszka, jutro czeka go kanałowe!!! biedactwo hehe to nie dopuszczalne no teraz to tylko kwiaty pomogą...
GILI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Dzięki za fajnego spocika no fajny,fajny tylko ta kawa za 15 zeta Gili,weźmiesz mnie na hol tak od Nowych Marzów do Torunia,co bym se na paliwku odbił Ja mam dychę więcej do odbicia
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja mam dychę więcej do odbicia człowieku qurwa 15 zeta za jedną ;( myślałem,że Resztek stawia,drań mnie wyhujał
Artur_pogórze.g Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Dzięki za spota myślałem,że Resztek stawia,drań mnie wyhujał A ja liczyłem na Ciebie :gwizdanie: widocznie nie dogadaliśmy się na PW Najwyżej w Łodzi zrobimy zrzutę z Poznaniakami do kapelusza na wahe dla Ciebie i nową torebkę dla żony
Alona Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 nie no nawet TOMEK nie reaguje na mą rozpacz... ;(
grafi Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 I chyba jako ostatni ja dotarłem ;( Udany spocik mateo jeszcze raz dzięki za lekturkę
mateogda Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no teraz to tylko kwiaty pomogą... nie no nawet TOMEK nie reaguje na mą rozpacz... ;( choć to nie ja Tobie drogę zajechałem !
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 nie no nawet TOMEK nie reaguje na mą rozpacz... ;( ale co,co sie stało,słucham cię
Alona Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 przecież napisałam!!!!! tak Wy mnie wszyscy słuchacie!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi