Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ??? nie myśl tyle, bo Ci mózg wyparuje słuchajcie jakies w rozsądnej cenie z tych w miare ok CB to jakie?? Bo chyba sobie kupie w takim razie, skoro nikt mi nie może pożyczyć
antonio Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ja polecam UNIDEN PRO 520 XL na Matarni łepek sprzedaje mam do niego kom, jak chcesz to napisz mi na PW
mydlo Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ??? nie myśl tyle, bo Ci mózg wyparuje słuchajcie jakies w rozsądnej cenie z tych w miare ok CB to jakie?? Bo chyba sobie kupie w takim razie, skoro nikt mi nie może pożyczyć A już chciałem Ci pożyczyć, ale jak mi mózg wyparuje to zapomne sie upomnieś o swoje.
alvaro Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 mydlo a dla czego ja nie widziałem tego zdjęcia ??
mydlo Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 mydlo[/color][/b] a dla czego ja nie widziałem tego zdjęcia ?? ale którego ??
Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 mydlo[/color][/b] a dla czego ja nie widziałem tego zdjęcia ?? ale którego ?? Alvaro, to zdjęcie chyba Gili umiescił, jest u nas na forum pare str wczesniej hehe Kiedy wreszcie na spota sie stawisz, co??
GILI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Alvaro, to zdjęcie chyba Gili umiescił, jest u nas na forum pare str wczesniej hehe Nie ja tylko pre :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 20:29_________________________________________________ ooo, ekipa...
Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Alvaro, to zdjęcie chyba Gili umiescił, jest u nas na forum pare str wczesniej hehe Nie ja tylko pre :gwizdanie: co za różnica a tak na marginesie, to mam pokrywe zaworów cała do wymiany, bo wymiana samego uszczelniacza z dołu nic nie dała, bo teraz leci z góry ;(
GILI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 a tak na marginesie, to mam pokrywe zaworów cała do wymiany, bo wymiana samego uszczelniacza z dołu nic nie dała, bo teraz leci z góry ;( U FAZEGO były wymieniane same uszczelki i nie leciało, chociaż ktoś sugerował, że trzeba zmienić pokrywy. Z tego co pamiętam nie były one tanie.
Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie chodzi o to, że tych uszczelek z góry nie da sie kupic osobno, wymienili mi tą od spodu i to nic nie dało niestety muszę całą pokrywę wymienić ta, u Grobla po zniżkach ok. 390 zł oprócz tego 70 za uszczelke zapłaciłam ;(
antonio Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie chodzi o to, że tych uszczelek z góry nie da sie kupic osobno, wymienili mi tą od spodu i to nic nie dało niestety muszę całą pokrywę wymienić ta, u Grobla po zniżkach ok. 390 zł oprócz tego 70 za uszczelke zapłaciłam ;( moim zdaniem osoba która ma 2.5 TDI 150 PS to osoba która 100-wami podciera się w toalecie i taki wydatek to pikuś :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 20:44_________________________________________________nie no żartuję
mydlo Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 moim zdaniem osoba która ma 2.5 TDI 150 PS to osoba która 100-wami podciera się w toalecie i taki wudatek to pikuś :gwizdanie: No Alona ale Ci dowalił
GILI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie chodzi o to, że tych uszczelek z góry nie da sie kupic osobno, wymienili mi tą od spodu i to nic nie dało niestety muszę całą pokrywę wymienić ta, u Grobla po zniżkach ok. 390 zł oprócz tego 70 za uszczelke zapłaciłam ;( Ach to aso :doh1: Ja kupiłem od TOM 77 same uszczelki za 45 zł z przesyłką
Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie chodzi o to, że tych uszczelek z góry nie da sie kupic osobno, wymienili mi tą od spodu i to nic nie dało niestety muszę całą pokrywę wymienić ta, u Grobla po zniżkach ok. 390 zł oprócz tego 70 za uszczelke zapłaciłam ;( moim zdaniem osoba która ma 2.5 TDI 150 PS to osoba która 100-wami podciera się w toalecie i taki wydatek to pikuś :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 20:44_________________________________________________nie no żartuję no co Ty, zwariowałeś!! nie da się samych uszczelek kupić od pokrywy zaworów!!!!!!!!!!!!!!!
Cristoforo Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ALONA dzwon do firmy Samli z rumi nigdzie nie dostaniesz usczelek do AJM nawet w aso bo wystepuje razem z pokrywa zaworów która kosztuje 500zł a u nich kupisz same uszczelki wiec do swojego dostaniesz bez problemu
GILI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ALONA dzwon do firmy Samli z rumi nigdzie nie dostaniesz usczelek do AJM nawet w aso bo wystepuje razem z pokrywa zaworów która kosztuje 500zł a u nich kupisz same uszczelki wiec do swojego dostaniesz bez problemu Tylko ile wyjdzie przesyłka z Rumuni
Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 już zamówiłam w ASO, jak jutro zadzwonie i podziekuje, to mnie Pan Marcin od części zamorduje poza tym, mam to gdzieś, ojciec płaci
mydlo Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 już zamówiłam w ASO, jak jutro zadzwonie i podziekuje, to mnie Pan Marcin od części zamorduje poza tym, mam to gdzieś, ojciec płaci Taka to ma dobrze
antonio Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Pan Marcin sprzeda to komuś innemu kto nie będzie wiedział, że w firmie Samli da sie kupić same uszczelki. Ale jak to nie z Twojego portfelika to .... bierz
Rekomendowane odpowiedzi