Alona Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Alona Ty spać nie możesz no nie moge, samej ciężko zasnać :kox: żart - wróciłam z koncertu Kylie i mi się nudziło :tongue4:
grafi Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 O i ja byłem na Koncercie super sprawa. Nie ma to jak sektor VIP Golden Circle przy samej scenie
H_S_B Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 po scorpionsach zasnełem tak mnie ciekawił ten koncert.. Nie ma to jak sektor VIP Golden Circle przy samej scenie również miałem VIP z okna nawet cherbatke i kanapki podawali
Alona Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Co ty Alona robiłaś o piątej rano na forum czyszbyś miała bezsenną noc
Tomeks Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 czyszbyś miała bezsenną noc :cool1 i oby samotną :gwizdanie: bo wyobrażam sobie minę kolesia,po akcji Alona fajęczkę,laptopik i na forum ...i jeszcze jakby położyła mu na szafce stówę na taksówkę
Alona Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 czyszbyś miała bezsenną noc :cool1 i oby samotną :gwizdanie: bo wyobrażam sobie minę kolesia,po akcji Alona fajęczkę,laptopik i na forum ...i jeszcze jakby położyła mu na szafce stówę na taksówkę :polew: :polew: :polew: dokładnie tak było, a co miałam go Audikiem odwozić??? :kox: :kox:
Tomeks Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 a co miałam go Audikiem odwozić??? :kox: :kox: a w życiu ...niema co rozpieszczać,bo na głowę wejdą
FAZY Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Taksówka to i tak za wiele za noc spędzoną z Aloną to gościu powinien z buta dawać
Alona Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Lodówa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 o kUrde, Resztek się wybudził z zimowego snu
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 siema zna ktos moze ta firme ? http://sklep.strefatuningu.pl jest z trojmiasta, a chcialem cos tam zamowic i potrzebuje opinii jakiejs o tym sklepie
FAZY Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Widzę ,że znowu zapanowała cisza na forum 3m czyż by wszyscy wczoraj za dużo popili
Alona Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Widzę ,że znowu zapanowała cisza na forum 3m czyż by wszyscy wczoraj za dużo popili no co Ty, tylko po 2 piwa!!!!!!! :kox: :kox:
Łepski Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Niektórzy trochę więcej Nieprawda, tutaj sie pije tylko po 2 skrzynki
H_S_B Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 kurde jak na swój wiek czuje się.. staro dziś na uczelni każdy na "kacu" a ja ostatnio miałem kaca 2 miesiące temu gdzie się podziały te czasy człowiek normalnie odzwyczaja się od alkoholu
Alona Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 kurde jak na swój wiek czuje się.. staro dziś na uczelni każdy na "kacu" a ja ostatnio miałem kaca 2 miesiące temu gdzie się podziały te czasy człowiek normalnie odzwyczaja się od alkoholu chodz z nami do Piły to będzie pijany 24/7 :D a kaca przez najbliższy miesiac pd powrotu :D ale nie no oczywiscie kazdy tylko po 2 piwa zawsze pije :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: szczeógolnie Fazy i Bieniek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi