mydlo Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 http://www.allegro.pl/item732266812_sonyericsson_c902_nowy_gwarancja_24mc_pl_sklep.html \to właśnie ten rozsuwany w metalowej obudowie
Tomeks Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 http://www.allegro.pl/item732266812_sonyericsson_c902_nowy_gwarancja_24mc_pl_sklep.html \to właśnie ten rozsuwany w metalowej obudowie jo,to ten Lodówa ma taki,już oblukałem,niezły
pre_pl Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Tomek, kupuj, fajny telefon - filmy można obejrzeć, muzyki posłuchać, BT działa z audi, wymienna karta (ale niestety ta Sony, w morde jeża) No ale, żeby takie prezenty dawać Książkę byś kupił, a nie...
Tomeks Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Tomek, kupuj, fajny telefon - filmy można obejrzeć, muzyki posłuchać, BT działa z audi, wymienna karta (ale niestety ta Sony, w morde jeża) No ale, żeby takie prezenty dawać Książkę byś kupił, a nie... jutro jadę kupić książkę ,jak znam życie,to i tak będzie nochem kręcił
antonio Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Tomeks zamiast jechać na ten mecz na ten mecz moglismy łoić dalej BRO :gwizdanie: Nie oglądałem ale wynik to MEEEEEEEEEGAAA porażka [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 22:44_________________________________________________aha, jaca dzięki za piwko
Ambro Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Mecz szkoda gadać Był dzisiaj w ogóle spot ? Jakieś zmiany dni spotkań, weszły w życie podczas mojej nie obecności ?
antonio Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Był dzisiaj w ogóle spot ? Jakieś zmiany dni spotkań, weszły w życie podczas mojej nie obecności ? spocio był, co do zmian to była dziś zmiana - spotkaliśmy się o 19 :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 yhym czyli wszystko po staremu normalnie _________________________________________________ Zmieniając trochę temat, chciałbym zapytać czy dla klubu jest jakiś upust w TUNE-UPie ? Alona mi wspominała że podobno jest to możliwe Byłbym bardzo zainteresowany bo na dniach chciałbym trochę wzmocnić swoją A4ee
antonio Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 narazie tak donbra ja spadam nnnnnaaaaaaarrrrrrrraaaaaaaa
Tomeks Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Tomeks[/b][/color] zamiast jechać na ten mecz na ten mecz moglismy łoić dalej BRO :gwizdanie niom
antonio Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Zmieniając trochę temat, chciałbym zapytać czy dla klubu jest jakiś upust w TUNE-UPie ? jest
Kacza Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Kurde zapomnialem wziac piwo ze schowka ;/ a tak bym sobie teraz chlapnął ;/
Tomeks Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Kurde zapomnialem wziac piwo ze schowka ;/ a tak bym sobie teraz chlapnął ;/ nie masz w lodówie piwa
Kacza Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Po to tez musze isc ;/ A moglo stac juz na stole Dobra ide w kime .. 3mcie sie
Renia Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 hejka mam pytanie byłam dziś w warszatcie nie daleko mnie i powiedzieli mi ze koszt wymiany pompy wody i kompletny rozrzad wyjdze 1000 zł i teraz nie wiem czy chce mnie naciagnoć czy to normalna cena za to wszystko??
Lodówa Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 cena normalna, a jakiej firmy części?
ispee Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 o soporo za dużo. ja w silniku 1.6 100km robiłem rozrzad tylko w golfie 4 przypuszczam że ceny te same to za komplet pompa pasek rolki z napinaczami dałem (dolz;gates;ina) 350zł czy 380zł. wymiana zależy 250 - 300. jak chcesz o napisz na priv moge ci załatwić części.
Tomeks Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 hejka mam pytanie byłam dziś w warszatcie nie daleko mnie i powiedzieli mi ze koszt wymiany pompy wody i kompletny rozrzad wyjdze 1000 zł i teraz nie wiem czy chce mnie naciagnoć czy to normalna cena za to wszystko?? Reniu,kompletny rozrząd w intercarsie kosztuje 477,80zł,z upustem będzie sporo poniżej 400zł do tego robocizna max 300zł
Rekomendowane odpowiedzi