Tomeks Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 (chociaz jak ogladalem lacznik to bym go zreanimowal w 10 minut tak zeby nie spadal :gwizdanie: ) dało by się,ale na jak długo,to przecież sporo pracuje,wyrobiłoby się szybko, po za tym,pod koniec,nawet gdy cięgno nie wyskakiwało,błąd i tak wyskakiwał. postaram sie jutro wpasc . ale kuzwa oplem :wallbash ,miał audika,to nie wpadał,teraz oplem się chce przylansować :gwizdanie:
Alona Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 gdzie masz ten opis? problem jest w tym łączniku kulowym cięgła dopiero go tworze. łącznik moim zdaniem spadal z tego samego powodu ktory u mnie powodowal błąd. dolne mocowanie jest na tulejce ktora porusza klapami. ina tej tulejce jest luz, ktory powoduje ze dzwignia ma wieskzy skok o pare mm, w u mnie powodowalo to ze komp glupial bo nie mial oporu, a u Jacy wypinanie sie łącznika (chociaz jak ogladalem lacznik to bym go zreanimowal w 10 minut tak zeby nie spadal :gwizdanie: ) postaram sie jutro wpasc . ale kuzwa oplem wpadaj z żonką!!! :decayed: :decayed:
OLO_GDA Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 dało by się,ale na jak długo,to przecież sporo pracuje,wyrobiłoby się szybko, po za tym,pod koniec,nawet gdy cięgno nie wyskakiwało,błąd i tak wyskakiwał. postaram sie jutro wpasc . ale kuzwa oplem :wallbash ,miał audika,to nie wpadał,teraz oplem się chce przylansować :gwizdanie: no wlsanie błąd wyskakuje dlatego ze ramie wykonuje ruch za duzy o pre mm i komputer glupieje. kwestia jednej malej blaszki ktora to trzyma. znowu w audi dali d*py ;] a nie wpadalem bo pracy duzo to mam usprawiedliwione... ;] Alona, juz jej nie bede meczyl , jeszcze urodzi bidulka ze smiechu przy Was ;]
Cristoforo Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 wiem ze pozno ale kto dzis na spocie bedzie??
ispee Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 ja bym przjechał ale znowu niewiem na ktorą. ogarnijcie sie w koncu z tymi godzinami i na sztywno albo 19 albo 20. ja dzisiaj będe oglądał na wspolnej więc może na 21 co ? żebym nie musiał nagrywać bo nie chce przegapić odcinka.
OLO_GDA Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 a mnie samochody nienawidza chyba bo nawet nie mialem czym przyjechac. pozyczone auto sie zepsuło i tylko pracownik mnie podrzucil do domu..
Łepski Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 ja bym przjechał ale znowu niewiem na ktorą. ogarnijcie sie w koncu z tymi godzinami i na sztywno albo 19 albo 20. ja dzisiaj będe oglądał na wspolnej więc może na 21 co ? żebym nie musiał nagrywać bo nie chce przegapić odcinka. Ustaliliśmy tydzień temu ze na 19, tylko Pre - tudzież Yeti - zapadł w sen zimowy i nie ma kto zmienić w pierwszym poście
Ambro Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 podziękować Ustaliliśmy tydzień temu ze na 19, tylko Pre - tudzież Yeti - zapadł w sen zimowy i nie ma kto zmienić w pierwszym poście Tak jest, trzymamy się 19
Cristoforo Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 siema Pusia Ty żyjesz [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 17:56_________________________________________________Pusia jak twoje zezony ??
Ambro Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Wybiera się może ktoś dzisiaj na spot SRT ? Nie wiem czy będą się dzisiaj ścigać ale słyszałem że wpadnie ekipa 4-5 EVO
Cristoforo Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Wybiera się może ktoś dzisiaj na spot SRT ? Nie wiem czy będą się dzisiaj ścigać ale słyszałem że wpadnie ekipa 4-5 EVO wpadnij po mnie bo sie ululałem tsipouro i nie moge prowadzić
Ambro Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 No właśnie tylko ja sam zastanawiam się czy warto jechać Dziś będą tylko stać i gadać więc nie wiem czy jest sens jechać i tylko gapić się na ich fury Poza tym dzisiaj swoim szrotem wrażenia nie zrobię bo pierdzi wydech przy plecionce i mody są w połowie drogi :kox: ale jutro powinno być już wszystko gotowe przed strojeniem
Pusia Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 siema Pusia Ty żyjesz [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 17:56_________________________________________________Pusia jak twoje zezony ?? pewnie ze zyje a jak tam moje co (zezony) ?
Maciek80 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba SRT nie toleruje kibiców podczas ścigałek po mieście Znaczy jechać mogą tylko kierowcy biorący udział w zabawie, nawet pasażerów brać nie można pod groźbą wydalenia z klubu. Tyle że nie pamiętam czy to są zasady SRT czy jakiegoś innego klubu streetracingowego z trójmiasta.
Rekomendowane odpowiedzi