Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ruch tu dzisiaj że hoho Madas,podobno ma was odwiedzić Bieniek mamy taka prośbę do was ...możecie go skopać :gwizdanie:
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 poproszę chłopaków ..... mi nie wypada z prostych względów - jesteśmy z tego samego rewiru kurcze były plany żeby pojechać do Was na spota ... ale jakoś cicho się zrobiło w tym temacie ....
Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 kurcze były plany żeby pojechać do Was na spota ... ale jakoś cicho się zrobiło w tym temacie .... to ciśnij tam załogę,ciśnij
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Nie dam sie obronię w razie w .... mam pewnego rodzaju wprawę [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 00:00_________________________________________________ kurcze były plany żeby pojechać do Was na spota ... ale jakoś cicho się zrobiło w tym temacie .... to ciśnij tam załogę,ciśnij byś też się udał z Bieńkiem do Poznania
Alona Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Nie dam sie nie obiecuj, nie obiecuj :naughty: :naughty:
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Nie dam sie nie obiecuj, nie obiecuj :naughty: :naughty: a to o to mu chodziło
Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Nie dam sie nie obiecuj, nie obiecuj :naughty: :naughty: a to o to mu chodziło Adam,tu nikt nie wie o co komu chodzi tak pykneliśmy te pińcetcoś stron
antonio Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ale mi pojechałeś Tak wlasnie bylo napisane,wiec nic nowego nie wniosles.Poprostu chce wiedziec,czy poradzili sobie :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ale piździ tak wieje, że kumpel kowadłem dostał po mordzie strach jedzic po ulicach
antonio Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 wraóciłem z pracy, kilka drzew leżało a o gałęziach już nie wspomnę ja dzisiaj na spot raczej nie przyjadę
Cristoforo Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 wraóciłem z pracy, kilka drzew leżało a o gałęziach już nie wspomnę ja dzisiaj na spot raczej nie przyjadę je tez nie ryzykuje bo korki na maxa a nie chce konarem dostać jak bede jechał słowackiego do góry
zjawkowy1210 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 to jak z tym spotem dzisiaj ? i tak nie ma co robić to można zajechać... oby obwodnica nie była zablokowana heh...
Tomeks Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 to jak z tym spotem dzisiaj ? i tak nie ma co robić to można zajechać... oby obwodnica nie była zablokowana heh... jest o 19,normalnie,jak zawsze kilka osób bedzie o 18 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi