Alona Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ale Cris przecież ma dziewczyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ale Cris przecież ma dziewczyne jeśli chodzi o mnie to wiem że ma dziewczyne ja mam męża i dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ale Cris przecież ma dziewczynę Alona musiała wygadać tajemnice :gwizdanie: mam kobitę trojkę dzieci jutro zostaje dziadkiem Alona mnie broni Alona zrozumiałą że ja bawiłem sie kulkami z Pusią :polew: nie byłem na zadnej kręgielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Alona jest zazdrosna :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Alona jest zazdrosna :decayed: Ja pierdziu ja juz nic nie piszę ten świat bab jest strasznie skomplikowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ale Cris przecież ma dziewczynę Alona musiała wygadać tajemnice :gwizdanie: mam kobitę trojkę dzieci jutro zostaje dziadkiem Alona mnie broni Alona zrozumiałą że ja bawiłem sie kulkami z Pusią :polew: nie byłem na zadnej kręgielni jak nie byłeś przecież byłeś bo Pusia to TY i byłeś sam ze soba więc Alona nie ma o co być zazdrosna [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 19:47_________________________________________________ Alona jest zazdrosna :decayed: Ja pierdziu ja juz nic nie piszę ten świat bab jest strasznie skomplikowany jakich bab baby masz w nosie :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 to ja już się pogubiłam, to kim jesteś PUSIUniu?? :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Hmm pusia to pusia, każdy wie co oznacza to słowo, najlepsze jest to że ta tutaj to gadająca pusia... W sumie każda pusia ma wargi więc czemu nie? Mam tylko nadzieję, że to odosobniony przypadek gadającej waginy, bo jak nagle wszystkie przemówią to co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Gadać mogą ważne żeby nie miały ząbków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Gadać mogą ważne żeby nie miały ząbków A co spotkales juz taka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Z zębami nie, ale "gadające" to norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Z zębami nie, ale "gadające" to norma Taaa mowia do Ciebie ... " no na co czekasz pajacu?! bierz sie do roboty " :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 mateo,dzięki,że zamknąłeś bramę ...suko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Spoko, widziałem że nie dajesz rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Już jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Czym wróciłeś ? B8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Czym wróciłeś ? B8 ? nie b5 ,klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 nie b5 ,klasyka Dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi