GILI Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak go odpalił to się biało zrobiło i kwitka nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No właśnie widziałem Bieniek że też licytujesz te LEDY... ja też je namierzam ale poczekam do końca Zresztą nie mogę się zdecydować czy te czy czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kto w sobotę będzie w Cipkowie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 ja mydło po 17 lodówa po 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kto w sobotę będzie w Cipkowie ?? gdzie to? dzielnica gdzie mieszka Tomeks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kto w sobotę będzie w Cipkowie ?? gdzie to? dzielnica gdzie mieszka Tomeks? Wlasnie dziwnym trafem tam mieszka Gili gili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kto w sobotę będzie w Cipkowie ?? gdzie to? dzielnica gdzie mieszka Tomeks? Tu mydlo stoi przy tablicy na wlocie http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_w_koscierzynie-t67425.45.html[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 20:52_________________________________________________Tomeks może skoczymy na rybki ? Łowiłeś kiedyś z pod lodu? Wiesz przyroda mróz termos,a w nim herbatka z wkładką ...ognisko na lodzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 masz sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 masz sprzęt? groszowa sprawa w sklepie w Stężycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to łowim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to łowim tylko uwazajcie co sie nie potopicie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to łowim tylko uwazajcie co sie nie potopicie :gwizdanie: na kulig nie wpadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to łowim tylko uwazajcie co sie nie potopicie :gwizdanie: na kulig nie wpadasz zbytnio nie mam czasu chociaz moze z wieczora zobacze co da sie zrobic jak by co bede sie odzywal a na ktora w koncu jest kulig?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 my tam będziemy gdzieś od 15 do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tomeks - kupiłeś to coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tomeks - kupiłeś to coś tak,ale nie tamto kupiłem w Warszawie,za to od razu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tomeks - kupiłeś to coś tak,ale nie tamto kupiłem w Warszawie,za to od razu 2 to ładnie mnie wych....łeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 po twoich oględzinach byłem zdecydowany,ale potem gość zaczął robić dziwne problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 po twoich oględzinach byłem zdecydowany,ale potem gość zaczął robić dziwne problemy kurcze..............i co ja teraz mam zrobić [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:32_________________________________________________koleś dał mi 300zł a ja obiecałem, że kupisz - mimo że nieźle rozpierdzielona była :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi