OLO_GDA Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dzieki za zyczenia.. TYM CO SKŁADALI :decayed: Ci co zapomnieli moga w odkupieniu win zapodac mi w prezencie zderzaczek S-line. tylko kompletny ze spryskami! dzieki!! :polew:
OLO_GDA Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to będzie mój trzeci ;];] ale tak , jakby ktos gdzies trafił kompletny , najlepiej czarny. obojetnie czy S line czy nie. to juz kwestia ceny... to dajncie znac.. a Ty prówko nie na spocie??
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Prawie jak Ola to może to jednak Twój OLO :gwizdanie:
Alona Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 dzieki za zyczenia.. TYM CO SKŁADALI :decayed: Ci co zapomnieli moga w odkupieniu win zapodac mi w prezencie zderzaczek S-line. tylko kompletny ze spryskami! dzieki!! :polew: ja zapomniałam, ale wszystkiego najlepszego!! :kox: Ps. Co tam u Oli??
Łepski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale dzisiaj na matarni tlumy :polew:
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ...ale sypie śnieg, można by w sobotę kulig powtórzyć
OLO_GDA Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ma ma,... przeciez pokazywalem Wam jak mi lifting zrobili. ciagle auto nie poskladane... :wallbash: na szczescie moj zderzak jest tylko delikatnie ruszony , ale i tak lepiej go wymienic niz kombinowac ze starym. Ps. Co tam u Oli?? Ola ma sie dobrze ;] dzidzia też ;]
antonio Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 łepski, ambro - nie chcecie kupić klapy tylnej USA?? !!
Tomeks Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 łepski, ambro - nie chcecie kupić klapy tylnej USA?? !! PW masz spamerze
Łepski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 łepski, ambro - nie chcecie kupić klapy tylnej USA?? !! NI CHU JA :decayed:
antonio Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 łepski, ambro - nie chcecie kupić klapy tylnej USA?? !! PW masz spamerze łodczep się
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Fazy mówił,że chyba nie jedzie,ale nie pisze więc może jednak poleciał na CM
Rekomendowane odpowiedzi