Kacza Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Z czym mam sie pogodzic ? Jak na razie to na wyciaganie z zasp nie narzekam a mieszkam na takim wypiz*owiu o jakim nawet Ci sie nie snilo...takze zapraszam :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 mieszkam na takim wypiz*owiu o jakim nawet Ci sie nie snilo... To się nie chwal
Kacza Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 To się nie chwal :decayed Wzajemnie :>
GILI Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja w stolicy też nie mieszkam,ale jeżdżę bez problemów. Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie
Kacza Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja w stolicy też nie mieszkam,ale jeżdżę bez problemów. Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie Gili nie powiedzialem ze mam problem ...mieszkam na podobnym wypiz*owiu jak Ty .. tylko kawalek dalej do asfaltu ... jakies 2 km
Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie:
GILI Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona
Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona jak nie,jak nie ty przecież na wpółprzytomny ledwo do windy się wgramoliłeś i chciałeś gościa w lustrze napierdalać
Kacza Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona jak nie,jak nie ty przecież na wpółprzytomny ledwo do windy się wgramoliłeś i chciałeś gościa w lustrze nap***ć :polew: :polew:
GILI Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona jak nie,jak nie ty przecież na wpółprzytomny ledwo do windy się wgramoliłeś i chciałeś gościa w lustrze nap***ć bo wyszedłem w twojej koszulce i z byka patrzałem więc nie poznałem facjaty po drugiej stronie
Kacza Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona jak nie,jak nie ty przecież na wpółprzytomny ledwo do windy się wgramoliłeś i chciałeś gościa w lustrze nap***ć bo wyszedłem w twojej koszulce i z byka patrzałem więc nie poznałem facjaty po drugiej stronie Gili ...a Ty wszedles w taka mala koszulke ?
Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona jak nie,jak nie ty przecież na wpółprzytomny ledwo do windy się wgramoliłeś i chciałeś gościa w lustrze nap***ć bo wyszedłem w twojej koszulce i z byka patrzałem więc nie poznałem facjaty po drugiej stronie Gili ...a Ty wszedles w taka mala koszulke ? brzuch sie ledwo zmieścił,ale w bicepsach było jeszcze sporo luzu :gwizdanie:
GILI Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona jak nie,jak nie ty przecież na wpółprzytomny ledwo do windy się wgramoliłeś i chciałeś gościa w lustrze nap***ć bo wyszedłem w twojej koszulce i z byka patrzałem więc nie poznałem facjaty po drugiej stronie Gili ...a Ty wszedles w taka mala koszulke ? trochę roboty było bo na sweter ją zakładałem :gwizdanie:
Kacza Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zakopałem się wczoraj u Tomka pod blokiem, to dopiero zadupie :decayed a Gośka od razu wyjechała :gwizdanie: to nie była ona jak nie,jak nie ty przecież na wpółprzytomny ledwo do windy się wgramoliłeś i chciałeś gościa w lustrze nap***ć bo wyszedłem w twojej koszulce i z byka patrzałem więc nie poznałem facjaty po drugiej stronie Gili ...a Ty wszedles w taka mala koszulke ? brzuch sie ledwo zmieścił,ale w bicepsach było jeszcze sporo luzu :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:Dobra koniec czytania tematu pomorskiego ... ide w kime do zoba w srode
GILI Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 w bicepsach było jeszcze sporo luzu bo to rambolka była bez rękawków w klacie też miejsce było bo Tomek nosił ją jeszcze przed operacją usunięcia cycków
Alona Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 :hi: Wreszcie odebrałam Paździerza i zjawię się na spocie. :kox: Ale... czy ja nie moge wyjechac od mechanika i jeździć bez stresu?? Jeden kierunek mi skacze, mega hardcore :decayed: Mogło się coś poprzestawiac w elektryce czy padł mi przekaźnik?? :kox:
Artur_pogórze.g Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ale Resztek karaoke niezłe jebną Glos ma konkretny.TRzeba odpowiednia jego kariera pokierowac,bo marnuje sie chlopaczyna. qr** szydercy Nawet nie pamietam do końca co śpiewałem :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 "slonce plaza,kolorowe drinki.Zapierdalamy w dupe murzynki"
Alona Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 pewnie żarówka się przepaliła co ma żarówka do szybciej migającego kierunku?? :kox:
Rekomendowane odpowiedzi