Kocky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Apropo ludzi widmo ... Kocky'go widzialem dzisiaj na obwodnicy cwaniak milczal na cb jak grob hehe milczał... bo cb mam wyłączone jak po Gdańsku jeżdżę... :gwizdanie: Było krzyczeć
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Apropo ludzi widmo ... Kocky'go widzialem dzisiaj na obwodnicy cwaniak milczal na cb jak grob hehe milczał... bo cb mam wyłączone jak po Gdańsku jeżdżę... :gwizdanie: Było krzyczeć kolego,najpierw należy sie w newbie przywitać witaj na forum
Kocky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Apropo ludzi widmo ... Kocky'go widzialem dzisiaj na obwodnicy cwaniak milczal na cb jak grob hehe milczał... bo cb mam wyłączone jak po Gdańsku jeżdżę... :gwizdanie: Było krzyczeć kolego,najpierw należy sie w newbie przywitać witaj na forum Witam, chciałbym się przywitać
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Starym zwyczajem nowi przywoza po piwku na spota
Łepski Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Było krzyczeć Myslisz ze to takie latwe z pomaranczowo bialego zapierdalatora krzyczec:?:
Kocky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Starym zwyczajem nowi przywoza po piwku na spota a co to jest spot? ale o co chodzi???[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:42_________________________________________________ Było krzyczeć Myslisz ze to takie latwe z pomaranczowo bialego zapierdalatora krzyczec:?: Widziałeś mnie przed 7.00 czy po 15.00 ??
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Starym zwyczajem nowi przywoza po piwku na spota u nas przyjeżdżają z Finlandiami 0.7 i nie wiem dlaczego ... czasem po kilku miesiącach mamy w barku spotowym kilkanaście szt .... ostatnio piliśmy je na zlocie w Pile .... a wcześniej kilka sztuk poszło w Bukowinie .....
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Starym zwyczajem nowi przywoza po piwku na spota dokładnie
Łepski Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widziałeś mnie przed 7.00 czy po 15.00 ?? ~15:30 przy tych dwoch debilach co sobie pinik na prawym pasie urzadzili :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 u nas przyjeżdżają z Finlandiami 0.7 i nie wiem dlaczego ... czasem po kilku miesiącach mamy w barku spotowym kilkanaście szt .... ostatnio piliśmy je na zlocie w Pile .... a wcześniej kilka sztuk poszło w Bukowinie ..... u nas przywożą po zgrzewce i rozpijamy od razu
Madas Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dzień odwiedzin długo nieobecnych chyba nie chodzi o mnie co
Kocky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widziałeś mnie przed 7.00 czy po 15.00 ?? ~15:30 przy tych dwoch debilach co sobie pinik na prawym pasie urzadzili :gwizdanie: wielu takich dziś było... niestety
GILI Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dzień odwiedzin długo nieobecnych chyba nie chodzi o mnie co też
Łepski Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ciekawe o kogo jeszcze :gwizdanie: mowisz i masz
Rekomendowane odpowiedzi