mydlo Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 jak bys mial takie przezycia jak ja z 2.5tdi to nawet 1.3 benzyna w golfie II była by lepsza :tongue4 bo jest to juz wiem jak bedzie twoj nastempny samochod golf II 1.3 pełen wtrysk :polew: :polew: w avancie I w gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 dzięki Resztek [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 21:46_________________________________________________ ponowie i panie,za***ista furka do nabycia,widziałem,jeździłem,naprawdę polecam,gdybym szukał B6 z 1,9TDI,to brałbym ją bankowo http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_swoje_wlasne_audi_a4_b6_2004_rok-t116712.0.html widziałem,naprawdę faje autko [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 11:27_________________________________________________ jak bys mial takie przezycia jak ja z 2.5tdi to nawet 1.3 benzyna w golfie II była by lepsza :tongue4 bo jest to juz wiem jak bedzie twoj nastempny samochod golf II 1.3 pełen wtrysk :polew: :polew: pełan gaźnik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Dziś ok 18.30 Ambro namierzony na Armii Krajowej w Gdańsku w służbowej Dacii Logan kombi. Kolor biały, na boku różowy napis cośtamcośtam - salon fryzjerski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Dziś ok 18.30 Ambro namierzony na Armii Krajowej w Gdańsku w służbowej Dacii Logan kombi. Kolor biały, na boku różowy napis cośtamcośtam - salon fryzjerski. fryzury intymne dla panów-salon fryzjerski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 elo byczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 elo byczku siema siema jesteś na GG ?można pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 jesteś na GG ?można pisać? :naughty jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Dziś ok 18.30 Ambro namierzony na Armii Krajowej w Gdańsku w służbowej Dacii Logan kombi. Kolor biały, na boku różowy napis cośtamcośtam - salon fryzjerski. fryzury intymne dla panów-salon fryzjerski Możliwe, coś tam było z łoniakami właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ktos jutro sie wybiera na Matarnie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 pan Tomek będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Taa jasne, od razu krew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Dziś ok 18.30 Ambro namierzony na Armii Krajowej w Gdańsku w służbowej Dacii Logan kombi. Kolor biały, na boku różowy napis cośtamcośtam - salon fryzjerski. Tak widziałem Cie Maqk jak stałeś na poboczu. Fajne miałeś czerwone pończoszki Ktos jutro sie wybiera na Matarnie :?: Ja mam taki zamiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Dziś ok 18.30 Ambro namierzony na Armii Krajowej w Gdańsku w służbowej Dacii Logan kombi. Kolor biały, na boku różowy napis cośtamcośtam - salon fryzjerski. Tak widziałem Cie Maqk jak stałeś na poboczu. Fajne miałeś czerwone pończoszki Ktos jutro sie wybiera na Matarnie :?: Ja mam taki zamiar jak już to czarne 2 szybkie pytania mam: - czy felgi 19" to nie będzie za dużo jak na 130 kuni? - czy 1BE styknie na 19"? Czy będzie za wysoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 To nie watek na takie pytania. 1. 130KM to za mało na co kolwiek a tak na poważnie to będzie ok. Nie odczujesz jakiegoś wielkiego spadku mocy a i tak pewnie bardziej zależy Ci na wyglądzie. Wsadź chip to będzie super 2.Musisz pomyśleć o innym zawiasie. Jakiś Eibach albo tańsza, też dobra opcja: FK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 jeżeli auto ma służyć na co dzień,1BE starczy z powodzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Siemka :hi: Weźcie ktoś dzisiaj VAG'a, bo mi auto zgasło wczoraj jak sie zakopałam w śniegu i ogólnie jakoś dziwnie odpala, trzeba sprawdzić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Mnie nie bedzie.w Pzn urzeduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 tu już VAG nic nie pomoże ,zwykłe pudełko zapałek jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja wiem że to nie wątek na takie pytania ale w odpowiednim dziale to by mi wkleili ":szukaj:" i jeszcze zj***li za lenistwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi