Ambro Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Zarzuć pytanie tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_alufelgi_do_a4_jakie-t187.1155.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja wiem że to nie wątek na takie pytania ale w odpowiednim dziale to by mi wkleili ":szukaj:" i jeszcze zj***li za lenistwo :laghing2: 19' koxik 1BE wystarczy ale -35 wyglądałoby lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Będzie stała jak wóz drabiniasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 1BE jest w sam raz, bo 1BA na większych felach stoi jak dzik pod lasem, a -35 jest już twardy i zaczyna trzeszczeć wnętrze, a dłuższa trasa jest już mało przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 No właśnie chodzi o to żeby nie stało wysoko jak allroad... Ale widzę u Trzenia że ma 19" na -20mm i wygląda to dobrze czyli problemu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 No właśnie chodzi o to żeby nie stało wysoko jak allroad... Ale widzę u Trzenia że ma 19" na -20mm i wygląda to dobrze czyli problemu nie ma. tyle że Trzeniek wazy dobre 150-160kg,albo i więcej,jak wsiada,to auto siada dobre 10-15mm,może ma zużyte amory,ale tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 tyle że Trzeniek warzy dobre piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 heheh ale klops :polew:s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 macie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dziś ok 18.30 Ambro namierzony na Armii Krajowej w Gdańsku w służbowej Dacii Logan kombi. Kolor biały, na boku różowy napis cośtamcośtam - salon fryzjerski. Tak widziałem Cie Maqk jak stałeś na poboczu. Fajne miałeś czerwone pończoszki Ktos jutro sie wybiera na Matarnie :?: Ja mam taki zamiar jak już to czarne 2 szybkie pytania mam: - czy felgi 19" to nie będzie za dużo jak na 130 kuni? - czy 1BE styknie na 19"? Czy będzie za wysoko? Gwint obowiązkowo, co najmniej -70 musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam kolegow , mam prosbe mala kogos kto mieszka blisko lub bedzie przejezdzal o ogladniecie autka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11284173 auto chce kupic moj brat, ale na darmo nie chce jechac, pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 W sobote chyba bede lecial przez lebork,wiec moge zobaczyc.Napisz na co zwrocic uwage itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 macie zimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Sniezek daje, az milo.Teraz w Poznaniu siedze i tez sypie od rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 zima, zima chyba jutro do pracy nie dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 W sobote chyba bede lecial przez lebork,wiec moge zobaczyc.Napisz na co zwrocic uwage itp. No byloby super, na co zwrocic uwage glownie blacharka czy w jest w miare ok, jak chodzi silnik, czy nie byl bity, kombinowany, takie podstawowe rzeczy + to co sie odrazu rzuca w oczy, bylbym niezmiernie wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ma ktoś jakieś znajomości na poczcie? PILNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja mam jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ma ktoś jakieś znajomości na poczcie? PILNE! znaczki chcesz kupić na lewo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 znaczki chcesz kupić na lewo?? Raczej bym obstawiał że chce teściowej emeryture podebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi