mydlo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No właśnie już też wiem Poza tym byłby problem z upchnięciem tego boxa, ponieważ za dużo miejsca za lampami z tyłu to nie ma.[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 07:54_________________________________________________I ch***j... Antonio nie wziąłem jednak tych felg. Dziwnym trafem przez noc zniknęły z nich znaczki Audi Gość (właściciel wulkanizacji) zarzekał się, że to ORI zdjęte z auta żony i to że nie ma wybitych znaczków Audi ani Ronal o niczym nie świadczy, bo przecież te felgi zdjęte są z Audi więc muszą być ORI Dla mnie jest jasne - nie ma OOOO ani Ronal = repliki. Czyli szukam dalej. Link do aukcji ku prestrodze jakby się pojawiła ponownie: http://www.allegro.pl/item972510942_oryginalne_kola_audi.html Qrna niedługo pół 3-M będzie latać na tych felgach więc chyba ich nie kupuje A znaczek w środku felgi w oryginale jest na grafitowym tle
antonio Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 co prawda nie siedze na allegro i nie szukam felg bo mam - ale wydawało mi się, że cena git
Tomeks Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Qrna niedługo pół 3-M będzie latać na tych felgach więc chyba ich nie kupuje A znaczek w środku felgi w oryginale jest na grafitowym tle niby tak,ale to jeden z lepszych wzorów do B6/B7,a w szczególności do B7,o ile do B6 można znaleźć kilka fajnych fel,to do B7 jest już znacznie gorzej.
alvaro Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Maciek80 Jedna osoba to jeszcze nie pół 3M Dwie
antonio Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Maciek80 Jedna osoba to jeszcze nie pół 3M Dwie 3 bo Resztek też ma :gwizdanie:
Artur_pogórze.g Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 o qurwa to zakładam z powrotem zimówki Nic Ci to nie da bo Tomeks i Mydło jeżdżą na takich jak Twoje zimówki wiec też Was 3 bedzie
Bieniek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Nie.Bylem o 12 i jeszcze nie.Moze dzisiaj cos rusze,ale lepiej zeby na spokojnie przez weekend zrobili na tip top.
alvaro Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Resztek Nic Ci to nie da bo Tomeks i Mydło jeżdżą na takich jak Twoje zimówki wiec też Was 3 bedzie decayed naughty quwa jak nie urok (Resztek i "ktoś tam...") to sraczka (czyli Tomeks i Mydlasty)
mydlo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 to sraczka (czyli Tomeks i Mydlasty) Teeee bez takich bo dzisiaj w nocy po drodze do BT wpadniemy i zaje...y Ci tone cebuli :polew:
antonio Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 hyhy lecicie na letnich czy zimowych ?? nie chciało mi się zmieniać, zresztą nie wiadomo co może z nieba spaść
Tomeks Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 wpadniemy i zaje...y Ci tone cebuli w dupala,tylko szczypior będzie wystawał :gwizdanie: Dżolo,jesteś hardkorem
Cristoforo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ja myślałem, że Wy już w trasie [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 20:36_________________________________________________że tam sie ganiacie po tych drogach jak pies z suczką szerokości i powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi