mateogda Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Oto plama oleju po hamowaniu z wydechu Zajebiaszcza bym powiedział, też bym kata wyciął.
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 I jeszcze pokapuje caly czas.Kat do wyciecia.Moze tylko srodek wybije a zostawie puszke. Dobrze,ze dolot suchutki.
mateogda Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Czy jakaś parówa z 3M wrzuci foty ze zlotu???
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 http://picasaweb.google.com/bieniek123/BukowinaTatrzanska2010#
Bieniek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 gdzie w gdansku wywala mi kata niedrogo?
Łepski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 gdzie w gdansku wywala mi kata niedrogo? Tylko nie oddawaj im starego :gwizdanie:
adadur Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dziś w TVGdańsk informowali że złapali złodziei samochodów
Cristoforo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dziś w TVGdańsk informowali że złapali złodziei samochodów
Łepski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dziś w TVGdańsk informowali że złapali złodziei samochodów To teraz tylko poobcinac lapska Kto ma czarnego avanta B6 na gdynskich numerach :?: na Hutniczej sie spotkalimy ok. 16
Maciek80 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Czy ktoś byłby zainteresowany kupnem moich 17" ? Oczywiście ORI, proste (sprawdzane parę dni temu, przy zmianie z zimowych), wyważone, napompowane azotem i gotowe do jazdy. Rysek minimalna ilość i bardzo małe, opony Firestone w super stanie 235/45/17. Cena okazyjna (nie mam gdzie trzymać, poza tym przyda się kasa na kolejne mody). Mogę je podrzucić jutro na spota jak ktoś chce obejrzeć :> Aha, piszę tutaj bo interesuje mnie tylko odbiór osobisty, jak nikt nie weźmie to wtedy może wystawię do działu sprzedam.
Ambro Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Oooo Maciek szarpnął się na nowe laczki ?
Łepski Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kto dzisiaj sie wybiera :?: :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kto dzisiaj sie wybiera :?: :gwizdanie: Moooże
Rekomendowane odpowiedzi