GILI Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Co tam słychać leszcze i leszczynki ? :gwizdanie: Je ktoś chętny na ognisko w sobotę ?
Tomeks Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ty jesteś płotka [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 22:39_________________________________________________ Je ktoś chętny na ognisko w sobotę ? :cool1 ...i znowu będę musiał cię ratować przed ogniem :gwizdanie:
Łepski Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ...leszcze My rowniez karpiku Je ktoś chętny na ognisko w sobotę ? P.S. Potrzebuje takie 4 nakretki
GILI Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Je ktoś chętny na ognisko w sobotę ? :cool1 ...i znowu będę musiał cię ratować przed ogniem :gwizdanie: niema obawy, to była tylko chwilowa niedyspozycja,a z tego co pamiętam to ratował mnie twój kuzyn
Tomeks Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Je ktoś chętny na ognisko w sobotę ? :cool1 ...i znowu będę musiał cię ratować przed ogniem :gwizdanie: niema obawy, to była tylko chwilowa niedyspozycja,a z tego co pamiętam to ratował mnie twój kuzyn no tak ...ja fotki napierdalałem :polew:
Kacza Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Siema. Sprawa do antonia...mam do przetrzepania a4 b6 1.9 awx'a ...podpial bys sie kompem dzis ? czy nie masz czasu ?
antonio Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Siema. Sprawa do antonia...mam do przetrzepania a4 b6 1.9 awx'a ...podpial bys sie kompem dzis ? czy nie masz czasu ? z czasem nie zabardzo - nawet na spot nie mam czasu zajechać gdzie?? i co chcesz zrobić?? logi?? przebieg??
Kacza Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Gdynia. Umowilem sie na 17 na skwerze. W sumie wystarczyl by przebieg, ale logi tez mozna zrobic. To jak?
antonio Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ocipiałeś Gdynia... (gdzie Gdynia a gdzie ja)
antonio Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 zrób sobie z typem wycieczkę po obwodnicy i jak chcesz to przyjedź do mnie :gwizdanie:
antonio Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 po co Ci?? czasami to nie ta sztuka - chrom line
mydlo Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 po co Ci?? czasami to nie ta sztuka - chrom line Haha, pewnie go ruda na błotnikach już wpierdalała :polew:
Tomeks Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Łepski,dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy: mateo,też dzięki PS.w tym pliczku,który mi dałeś,było tylko 300zł :gwizdanie:,ale spoko,na spocie dasz resztę
Łepski Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Łepski,dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy: Sie polecam, sie Kiedy bierzesz dziada :?: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi