Maciek80 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Joł, mówta mnie co to może być: Toczę się na minimalnych obrotach na trójeczce, po chwili but - patrze na obrotomierz i wskazówka ładnie zapitala ale nagle, po przekroczeniu ok 2,200-2,400 obrotów wyraźnie zwalnia, słychać też że auto się wolniej na obroty wkręca. Trwa to kilka sekund, po czym jak wskazówka przekroczy 3,000 obrotów to znów dostaje kopa i wszystko wraca do normy. I tak na każdym biegu. Już kiedyś tak miałem ale po paru dniach samo przeszło więc olałem sprawę. Rob mówił, że turbo czasem lekko przeładowuje ale nie na tyle żeby wejść w tryb awaryjny. Więc to może to? Auto w tryb awaryjny nie wchodzi ale przez chwilę jakby je ktoś za szelki złapał i przytrzymywał. [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 22:07_________________________________________________Ok, jak zwykle nic nie wiecie Ale już mi Spetznaz napisał żeby sprawdzić czy się jakiś przewód nie załamuje pod wpływem podciśnienia. Całkiem logiczna teoria. Załamany przewód = mniejszy przepływ = zdławienie.
Bieniek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 :hi: Gdzie sa jakies szroty w 3miescie??Szukam wygluszenia do plyty pod silnikiem.
Łepski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Z tego co wiem, na pograniczu Rumii-Redy mieli jakies B6
wypsiu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ...Łepski dawaj C.V ....gadzino....
Łepski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dobra to biore sie za pisanie...zaraz ____ Dave Chappelle - Ghetto (Hey baby!!!) [ PL ]
Bieniek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bieniek-A5 3.0tdi 2:0 :kox: :kox:
wypsiu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Byłem dzisiaj w Ardenach koło SPA na wyścigach i zrobiłem parę fotek i filmik (jest sporo filmików na YouTubie link poniżej) jeden z organizatorów zrobił sobie oesa na serii R8 aby zobaczyć co można jeszcze w tym aucie poprawić na lepsze Fotki http://picasaweb.google.com/Wypsiu75/OesyGorskieWArdenach# Filmiki
alvaro Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 wypsiu jeden z organizatorów zrobił sobie oesa na serii R8 aby zobaczyć co można jeszcze w tym aucie poprawić na lepsze Wiedział co robi biorąc manuala bo niestety R-tronic często lubi odpierdalać tak jak ma to miejsce w aucie brata szwagra
Maciek80 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Bieniek-A5 3.0tdi 2:0 :kox: :kox: Co, dwa razy mijałeś jakąś zaparkowaną na chodniku?
Bieniek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Bieniek-A5 3.0tdi 2:0 :kox: :kox: Co, dwa razy mijałeś jakąś zaparkowaną na chodniku? Ale gosciu mial mine :polew: Z dupeczka jechal,a tu taki zonk [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 06:44_________________________________________________Zeby ni ebylo tak kolorowo,to w srode po spocie bialy civic bez kanap z kubelkowym fotelem i ryczacym tlumikiem zrobil mnie 3 razy.Tylko 30m bylem pierwszy a potem ogien ;(
Alona Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Bieniek-A5 3.0tdi 2:0 :kox: :kox: Co, dwa razy mijałeś jakąś zaparkowaną na chodniku? Ale gosciu mial mine :polew: Z dupeczka jechal,a tu taki zonk [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 06:44_________________________________________________Zeby ni ebylo tak kolorowo,to w srode po spocie bialy civic bez kanap z kubelkowym fotelem i ryczacym tlumikiem zrobil mnie 3 razy.Tylko 30m bylem pierwszy a potem ogien ;( jak ja nienawidze hondziarzy!!!!!!! wrrrrrrrrrr :sick3: :sick3:
Cristoforo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Alona to co jesteśmy wrogami ;(
Łepski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 jak ja nienawidze hondziarzy!!!!!!! wrrrrrrrrrr :sick3: :sick3: Swietne auta Swietne
Maciek80 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Widziałem dzisiaj Nosb'a koło Auchan. Ale go porobiłeeeeeem, zanim się połapałem co i jak to już go nie było widać we wstecznym :> Możliwe, że to dlatego, że jechał w przeciwnym kierunku
Alona Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Alona to co jesteśmy wrogami ;( niech bedzie, ze jestes wyjatkiem, ale i tak ich nienawidze
Maciek80 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Alona to co jesteśmy wrogami ;( niech bedzie, ze jestes wyjatkiem, ale i tak ich nienawidze Cristoforo to przykład najgorszego rodzaju Hondziarzy, czyli: wielki spojler/lotka na klapie, pełno naklejek JDM, flag japonii i przekreślonych TDI, wielki wydech mugena, 16" czarne kołpaki z czerwoną obwódką a spod świateł i tak robi go zwykłe cienkocienko 0,7.
Alona Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Alona to co jesteśmy wrogami ;( niech bedzie, ze jestes wyjatkiem, ale i tak ich nienawidze Cristoforo to przykład najgorszego rodzaju Hondziarzy, czyli: wielki spojler/lotka na klapie, pełno naklejek JDM, flag japonii i przekreślonych TDI, wielki wydech mugena, 16" czarne kołpaki z czerwoną obwódką a spod świateł i tak robi go zwykłe cienkocienko 0,7. :D :D
Cristoforo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 nie obrażaj cikłeczento 0.7 litra czystej
Rekomendowane odpowiedzi