jozek726 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 u mnie nic sie nie działo tylko ostra burza była ale w pobliskiej miejscowości Ostrowite grad tak dawał ze szkoda gadać, a miałem tam jechać, dobrze ze siedziałem w domu auto jest całe;) też myślałem zeby przykryć auto na noc :gwizdanie:
antonio Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 u mnie ostro wiało (trochę gałęzi leżących na drogach) i mocno lał deszcz, strat naszczęście zero masakra, co się dzieje z tą pogodą [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 07:10_________________________________________________ trochę więcej zdjęć http://wiadomosci.wp.pl/gid,12593236,title,Gradobicia-w-Polsce,galeria.html
Madas Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 to jest normalnie szok .... co się dzieję .... :shocked:
alvaro Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomeks to chcesz jeszcze ten zderzak czy Ci się odechciało przez tą aurę ?
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomeks to chcesz jeszcze ten zderzak czy Ci się odechciało przez tą aurę ? chce,miałeś dogadać sie z Łepskim,żeby odebrał zderzak gdzieś przy autostradzie,jest tam codziennie
Alona Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 no ja mam cała ravke poobijaną,łącznie z drzwiami i pęknięta przednia szybą Masakra... ;( ;( ;( Dobrze, że byłam w Bytowie wtedy...
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomeks jakie wymiary maja identyfikatory? Łepski zajalbys sie projekte?? I i jeszcze wez vaga na jutro :notworthy: :hi:
wypsiu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 9m na 5,5m ...zapomniałeś dodać że to wymiary w milimetrach ....co chcesz żeby Łepski się udusił ....
Łepski Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomeks jakie wymiary maja identyfikatory? Łepski zajalbys sie projekte?? I i jeszcze wez vaga na jutro :notworthy: :hi: Spoko tylko jakimis pomyslami rzucic mozecie, bo cierpie na brak weny
wypsiu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tomeks jakie wymiary maja identyfikatory? Łepski zajalbys sie projekte?? I i jeszcze wez vaga na jutro :notworthy: :hi: Spoko tylko jakimis pomyslami rzucic mozecie, bo cierpie na brak weny ...zajaraj sobie Łepski ...artyści tak robią...
Łepski Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ...zajaraj sobie Łepski ...artyści tak robią... Artysta to ja bede na miejscu, jak bede spac w twoim ogrodku
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ...zajaraj sobie Łepski ...artyści tak robią... Artysta to ja bede na miejscu, jak bede spac w twoim ogrodku Łepski,sprawa sie rypła ...wypych został pierwszym czarnuchem na dzielni
Łepski Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ...wypych został pierwszym czarnuchem na dzielni :disgust:
wypsiu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Łepski,sprawa sie rypła ...wypych został pierwszym czarnuchem na dzielni BZZDURA Majkel... !!!
Tomeks Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Łepski,sprawa sie rypła ...wypych został pierwszym czarnuchem na dzielni BZZDURA Majkel... !!! JA pier**le ...więcej tu nie przyjadę NIE OBIECUJ!
wypsiu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Łepski,sprawa sie rypła ...wypych został pierwszym czarnuchem na dzielni BZZDURA Majkel... !!! JA pier***e ...więcej tu nie przyjadę NIE OBIECUJ! :polew:
Rekomendowane odpowiedzi