Cristoforo Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 nie podejdzie ale samo orurowanie to pikuś tu masz BRD IC i silikony pare rurek to pikollo
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Wszystko super tylko jeszcze trzeba mieć na to kasę A poza tym co mi mydlisz oczy kosztami utrzymania jak sam kupujesz 1.8T i nie wierzę, że zostawisz w serii. I na samym programie też się pewnie nie skończy
Cristoforo Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 jak kupię to kupię ale raczej w zaciszu ducha swego chciałbym zostać przy gnojówie
Tomeks Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 dokładnie przynajmniej ja z Olem,reszta tyskie waliła
Madas Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 dokładnie przynajmniej ja z Olem,reszta tyskie waliła no to ok ... ta sama kompania piwowarska
mateogda Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Zajechałem wczoraj na matarnie....... .......... przydał by się internet w domu.
Maciek80 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Cholera, na poczcie czeka na mnie list polecony do odbioru jutro... Mam nadzieję, że to klubowe ramki a nie fotka
antonio Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 byłem dzis w VW plichta (ten nowy salon na szdółkach przy obwodnicy)... zagadalem ze a4-klub ma u Gajosa znizke i udało sie zalatwic ze na haslo a4 klub , albo w sumie audi klub daja 15% ZNIZKI ... mysle ze warto pamietac. jakby ktos byl to trzeba pomeczyc zeby wprowadzili uzytkownika a4-klub bo na razie umowione na slowo jest. jak bede odbieral to pogadam zeby to zorganizowali porzadnie... byłem dzisiaj i wprowadzony jest klient nr. 5597 Audi A4 Klub Polska (-15%) bezpośredni numer tel. 58/323-42-31
Maciek80 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Byliśmy dziś z Bieńkiem na spocie Trójmiejskiego Klubu Audi i nawet trochę osób było, furek też kilka niezłych (było 200 Turbo Q, S6, 2x S3 i A5 a także Opel Speedster i Smart na 16 albo 17" :>) I tak sobie pomyśleliśmy, że kiedyś może podjedziemy do kolegów jakąś większą grupą No i Bieniek - co jak co ale powrót to był konkretny Szczególnie kolo w golfie, który chciał pas zmienić i jak zobaczył jak pędzisz to gwałtownie odbił i prawie zawału dostał A jak już doszedł do siebie i podjął kolejną próbę to ja mu śmignąłem z klaksonem i znów miał stan przedzawałowy :> No i potem jak skręcałeś do siebie to musiałem za Tobą, chciałem prosto ale bym nie wyhamował bo czerwone było I takie przejażdżki to jest to
Cristoforo Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Byliśmy dziś z Bieńkiem na spocie Trójmiejskiego Klubu Audi i nawet trochę osób było, furek też kilka niezłych (było 200 Turbo Q, S6, 2x S3 i A5 a także Opel Speedster i Smart na 16 albo 17" :>) I tak sobie pomyśleliśmy, że kiedyś może podjedziemy do kolegów jakąś większą grupą No i Bieniek - co jak co ale powrót to był konkretny Szczególnie kolo w golfie, który chciał pas zmienić i jak zobaczył jak pędzisz to gwałtownie odbił i prawie zawału dostał A jak już doszedł do siebie i podjął kolejną próbę to ja mu śmignąłem z klaksonem i znów miał stan przedzawałowy :> No i potem jak skręcałeś do siebie to musiałem za Tobą, chciałem prosto ale bym nie wyhamował bo czerwone było I takie przejażdżki to jest to nom ale jakbyś miał moje graty to byś miał 200KM i Bieńkowi byś taki zawał pikawy zagwarantował
Maciek80 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Cristoforo Ty to się umiesz zareklamować :>
OLO_GDA Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 :hi: moze narodizla sie nowa swiecka tradycja??
Tomeks Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 grill + diagnostyka auta jestem za
Maciek80 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Dobra, byłem na poczcie i to jednak ramki :> :> :>
Rekomendowane odpowiedzi