Cristoforo Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Dobra, byłem na poczcie i to jednak ramki :> :> :> poczta Ciebie nie zawiedzie i Policja tez
Tomeks Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Sam jesteś ŁOŚ nie no,to skandal ...jeszcze jeden taki tekst i przestanę serwisować u ciebie auto :gwizdanie:
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc
mateogda Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ...jeszcze jeden taki tekst i przestanę serwisować u ciebie auto Właśnie zauważyłem, że ostatnio nic nie potrzebujesz.
Maciek80 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Właśnie zamontowałem czarne grile. Rzeczywiście nie trzeba demontować zderzaka, żeby wymienić dolny. Z górnym problemów jeszcze mniej. Jak dla mnie wygląda super ale zobaczymy jak z trwałością gumy, po kilku ryskach zrobionych poczas montażu (od wewn. strony), nie wróżę tej czerni zbyt długiej kariery ale zobaczymy, może nie będzie źle.
Cristoforo Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Właśnie zamontowałem czarne grile. Rzeczywiście nie trzeba demontować zderzaka, żeby wymienić dolny. Z górnym problemów jeszcze mniej. Jak dla mnie wygląda super ale zobaczymy jak z trwałością gumy, po kilku ryskach zrobionych poczas montażu (od wewn. strony), nie wróżę tej czerni zbyt długiej kariery ale zobaczymy, może nie będzie źle. no i co ztego BRD prawie sprzedana a Ty dalej bedzie kilował prawie serią
Cristoforo Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 A kto bierze? dzisiaj jeden kolo z forum ale mam jeszcze jednego który za mną chodzi i nie wiem komu sprzedać
Maciek80 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Trudno, najwyżej dozbieram i w przyszłym roku kupię to co Dżo-Dżo miał
Cristoforo Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 zamiast inwestować w sryle i grille to bys miał juz dawno możesz łyknąć sam IC za 500zł Ci oddam bedziesz miał już coś na początek
Maciek80 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Sam malowałem, kosztował mnie niecałą puszkę PlastiDipa, na oko jakieś 40zł :> Czyli jednak trochę brakuje do 1400zł :> Za IC podziękuję, pomyślę po zimie, może do tego czasu przejdzie mi parcie na moc i zostanę z niepotrzebnym IC A jak nie przejdzie to wtedy wezmę cały komplet.
Łepski Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Sam malowałem, kosztował mnie niecałą puszkę PlastiDipa, na oko jakieś 40zł :> Czyli jednak trochę brakuje do 1400zł :> Za IC podziękuję, pomyślę po zimie, może do tego czasu przejdzie mi parcie na moc i zostanę z niepotrzebnym IC A jak nie przejdzie to wtedy wezmę cały komplet. Macku moj znajomy ma w sklepie ta gume w spraju po 15zl 413g i jeszcze kolorek mozna sobie wybrac
GILI Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 zamiast inwestować w sryle i grille to bys miał juz dawno możesz łyknąć sam IC za 500zł Ci oddam bedziesz miał już coś na początek Jakie wymiary ma ten IC??
Łepski Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 To jakaś podróba :> No a jak inaczej
GILI Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Fajna pogoda,więc jedziemy na przejażdżkę Pancerwagenem
alvaro Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 GILI 90 KM ? czy ile ? musi nieźle za***rdalać co ?
Rekomendowane odpowiedzi