antonio Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 pięknie wyszło :good widać wiosna idzie :naughty: ja też wczoraj troszku grzebałem, w końcu jakieś chęci przychodzą jak utrzyma się pogoda to pod koniec tygodnia to auto też kpl detailng przechodzi, dobre mycie, glinka, dobra polerka, zabezpieczenie plastików i jak temperatura pozwoli 2 warstwy wosku:wink4: może i uda się w końcu te lampy wymontować i pomalować.. też wczoraj zarzuciłem alu co tam za naklejka jest naklejona, ta różowa???
Rdzewek_RdK Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 amortyzator z giwntem zderzak i tak daje do malowania, to mówię co sobie będę żałował z 10 ludzi na ulicy może 1 się znajdzie co na to nie spojrzy widać też dokładkę z cupry tak wstępnie spasowaną, cały efekt ucieka przez ten zderzak podgięty
Maciek80 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Zostaw naklejkę, kozacko wygląda Koła fajne ale dystanse by się przydały żeby je wypchnąć Ja w tym roku też naklejkowy tuning robie, już mam zakupione wszystko
Rdzewek_RdK Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 dystanse już sobie robię na zakładzie naklejki zostają, może nie jest to zbyt "eleganckie" ale kozacko się wyróżnia
ZuKeRs Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Mam nadzieje ze letni zlot znow nie bedzie w terminie mojej pracy DOBREJ ZABAWY
wypsiu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 ...m1chal ile by kosztowało wypucowanie VOLVO V70 jest trochę zapuszczone ....
Bieniek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Leszcze,zeby sie nie okazalo,ze polowa z Was nei jedzie jednak...[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________Ciebie Wypych tez to sie liczy!!!!!!
ZuKeRs Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Leszcze moze nie pojada bo ciezko pracuja Za to plotki wysylamy PS: Bieniek - odzyskales moc w swoim, moja juz po nastawach turbo w ASO i smiga jak szalona :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Trochę sie polepszyło.Nie mierzyłem jeszcze.Ale to jeszcze nie to.Trochę przerwy i powalczymy cos dalej. No w końcu zrobiłeś,bo po przejażdżce z Tobą nie sadziłem,ze mam tak daleko do domu :decayed:
wypsiu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Leszcze,zeby sie nie okazalo,ze polowa z Was nei jedzie jednak...[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________Ciebie Wypych tez to sie liczy!!!!!! Bieniu... jeśli Ci chodziło...się tyczy...to będziesz miał nas po pierwszym dniu dosyć ...
wypsiu Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Znaczy,ze bedziesz?? :good: :good: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189070.0 ktoś za nas zapłacił więc sobie przyjedziemy...
mydlo Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 A mnie tuptus jeszcze nie pokolorowal bo pewnie kase przerznął i zapomniał że płaciłeś
Maciek80 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Łepski, widzę że przesyłka z nowymi felgami do jettsona doszła. Ale powiedz, chciało Ci się aż 4 kursy na pocztę robić?
antonio Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Łepski, widzę że przesyłka z nowymi felgami do jettsona doszła. Ale powiedz, chciało Ci się aż 4 kursy na pocztę robić?
lukasera Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Chłopaki bedzie ktoś w jarosławcu co ma navi pomiędzy zegarami z PL językiem? potrzebuje wgrać do swojej polskią mowę... Kombinowałem z różnymi płytami, przestawiałem tam ten angielski metryczny itp, ale gadac po PL nie chce. Pewnie soft jakiś nowszy potrzebuje i nie wiem,czy sama płyta coś pomoże...
Rekomendowane odpowiedzi