Tomeks Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 to dobrze [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 15:47_________________________________________________http://moto.wp.pl/kat,121,title,Odcinkowy-pomiar-predkosci-na-A1-dzialal-tydzien,wid,13633535,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 [br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 15:47_________________________________________________http://moto.wp.pl/kat,121,title,Odcinkowy-pomiar-predkosci-na-A1-dzialal-tydzien,wid,13633535,wiadomosc.html Jaaaaa to po co ja tam jeżdzę przepisowo?????? :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jadę dziś sobie przez orunię a tam Wypsiu z przeciwka. W pierwszej chwili myślałem że mam omamy Ale potem mi się przypomniało jak mówiliście że przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jadę dziś sobie przez orunię a tam Wypsiu z przeciwka. W pierwszej chwili myślałem że mam omamy Ale potem mi się przypomniało jak mówiliście że przyjeżdża po jaki ciul o tu znowu przyjechał [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 11:43_________________________________________________Bieniek można przełożyć FIS z licznika kolor do licznika MONO??? Pytam Ciebie bo Ty już rozbierałeś praktycznie wszystko... .... niekoniecznie z powodzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wydaje mi sie,ze nie przelozysz samego fisa bez konkretnych ingerencji. Na pierwszy rzut oka duzo sie rozni. Pewnie sie da,ale jakas fachura musi sie tym zajac.Caly licznik przeloz i zakoduj immo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wydaje mi sie,ze nie przelozysz samego fisa bez konkretnych ingerencji. Na pierwszy rzut oka duzo sie rozni. Pewnie sie da,ale jakas fachura musi sie tym zajac.Caly licznik przeloz i zakoduj immo. no ale mogę miec licznik z angola a tam na skali 100km/h nie jest tak jak w EU czyli na godzinie 12stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A tarcze przelozyc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A tarcze przelozyc?? podobno lipa będzie ale muszę to obadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kiedyś coś słyszałem o przekładce i kodowaniu licznika także chyba się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 nie da się... Ale pisz do yaboo bo ja jemu sprzedawałem angielski kolorowy zegar i miał go wytargać i wpakować do swojego europejskiego monochroma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie da się... Ale pisz do yaboo bo ja jemu sprzedawałem angielski kolorowy zegar i miał go wytargać i wpakować do swojego europejskiego monochroma... no właśnie z nim o tym liczniku gadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 i co on wyczarował ?? Przełożył tylko LCD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nic jeszcze nie zrobił [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 07:33_________________________________________________mydło po ile pyry na hurcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 bez zmian 6 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w sklepach u mnie drożeją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w sklepach u mnie drożeją jedni sledzą kurs franka,drudzy ziemniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w sklepach u mnie drożeją jedni sledzą kurs franka,drudzy ziemniaka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w sklepach u mnie drożeją jedni sledzą kurs franka,drudzy ziemniaka trzeba badać sytuację na rynku... kurvva przy takiej cenie to na paliwo do A4 nie zarobię ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w sklepach u mnie drożeją jedni sledzą kurs franka,drudzy ziemniaka trzeba badać sytuację na rynku... kurvva przy takiej cenie to na paliwo do A4 nie zarobię ;( Przecież jeździsz na opale także tragedi nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 opał tylko zeta tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi