antonio Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 mnie dzis nie bedzie, dobra pogoda wiec koncze zniwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dziekuje Bieniu Zalegam :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 sie najarałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Lodowy nie bylo,nie musiales sie z nikim calowac.To mogles sobie pozwolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnat4 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam Chłopaki mam pytanie. Wiecie może ile kosztują dolne listwy na drzwi do a4 b5 po lifcie? Dokładnie potrzebuję jedną prawą przednią a domyślam się że używanej nie opłaca się kupować bo po jakimś czasie zaczepy znowu przestaną trzymać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam Chłopaki mam pytanie. Wiecie może ile kosztują dolne listwy na drzwi do a4 b5 po lifcie? Dokładnie potrzebuję jedną prawą przednią a domyślam się że używanej nie opłaca się kupować bo po jakimś czasie zaczepy znowu przestaną trzymać. Pozdro chyba o to chodzi: 8D0853960B01C 161,13PLN detal zresztą jak pojedziesz do aso to ci sprawdzą jeszcze raz w etce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jest ktos chetny, zeby jechac jutro na jeden dzien na zlot pod Bydgoszcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Siema Pilnie potrzebuję numer tel do Nonilion'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Przeswietl jego posty.Wydaje mi sie,ze kiedys podawal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 OK zerknę[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 11:23_________________________________________________nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jak tam żniwa antonio ? U nas narzekają że lipa straszna... i przy okazji napisz jak tam sprawa żarników wygląda ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 jestem już po żniwach i teraz szykujcie się do zbierania ziemniaków [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 12:57_________________________________________________dzisiaj grill , przywozcie prowiant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 jestem już po żniwach i teraz szykujcie się do zbierania ziemniaków [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 12:57_________________________________________________dzisiaj grill , przywozcie prowiant Zawsze, jak macie spoty, to kuźwa leje :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 żryj gruz, tydzień temu nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 żryj gruz, tydzień temu nie padało Tydzień temu to ja miałem urlop i siedziałem w EL :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ee tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ee tam No nie eeetam, tylko tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dzięki za spota, za grill, za dywaniki i za dłubnięcie ECU w moim parchu Tomeks jak będzie jutro pojechana pogoda to podrzucę pyry do Olka - odbierzesz sobie... ... i spróbuj tylko nie załatwić zbytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 jak kartoszki bedą smaczne,to sie załatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi