Alona Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Alona To znajomego autohandel?? ale wóz nie głupi no, ładny, ale jakoś podejrzanie tani i w nazwisku handlowca widze polskie pochodzenie
Łepski Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Jutro chyba spróbuję załatwić wymianę. Chyba skóry ze mnie nie zedrą. Pewnie 300 plus wymiana zaśpiewają
Tomeks Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Alona To znajomego autohandel?? ale wóz nie głupi no, ładny, ale jakoś podejrzanie tani i w nazwisku handlowca widze polskie pochodzenie masz racje,podejrzana sprawa ,na jednym zdjęciu auto ma zapalone halogeny,a przecież jest dzień,dziwne nie,a na innym widać inne auto,to gość chce sprzedać audi,czy te inne,śmierdzi coś ewidentnie,nie kupuj ,szukaj dalej,na pewno znajdziesz a tak w ogóle,to JAPIERDOLE ALONA
Alona Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Alona To znajomego autohandel?? ale wóz nie głupi no, ładny, ale jakoś podejrzanie tani i w nazwisku handlowca widze polskie pochodzenie masz racje,podejrzana sprawa ,na jednym zdjęciu auto ma zapalone halogeny,a przecież jest dzień,dziwne nie,a na innym widać inne auto,to gość chce sprzedać audi,czy te inne,śmierdzi coś ewidentnie,nie kupuj ,szukaj dalej,na pewno znajdziesz a tak w ogóle,to JAPIERDOLE ALONA o co Ci chodzi????? :cool1:
zibol48 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Jutro chyba spróbuję załatwić wymianę. Chyba skóry ze mnie nie zedrą. Pewnie 300 plus wymiana zaśpiewają Proponują 140 za wymianę i 377 szyba plus wycieraczki za 1 zł.
wypsiu Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 O to,ze wymyslasz..... Co się dziwić jest kobietą ...
Ambro Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 alona to amerykaniec z europejską klapą :gwizdanie: a propos amerykańców, co z nimi jest nie tak powiedzcie mi? moj Tata wymyślił, że jak 1,8t to może z USA ściagniemy? haha 90% aut z USA jest po sporych przejściach ale można to bardzo łatwo sprawdzić bo w stanach prowadzą rejestr (CARFAX) z dokumentacją zdjęciową, zapisem stanu licznika i itd. Osobiście od razu skreśliłbym auto z USA ale jak bardzo będziesz chciała mogę Ci szybko zdobyć historię każdego auta z za oceanu.
Alona Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a co myślicie o b7 kolegi z forum TOPORA? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232076.0
Łepski Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a co myślicie o b7 kolegi z forum TOPORA? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232076.0 Wiesz że jest zielona :?: a właściwie zgniła zieleń
Alona Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 wiem podoba mi sie! tylko mam rozkmine nad BRD, czytam co on tam mial robione, do rana skoncze, 56 stron w wątku
antonio Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 kup BRD i jeżdżąc nigdy nie zapomnisz o tym, że w każdej chwili może paść pomka
Alona Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 kup BRD i jeżdżąc nigdy nie zapomnisz o tym, że w każdej chwili może paść pomka czy wtryski?
antonio Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 kup BRD i jeżdżąc nigdy nie zapomnisz o tym, że w każdej chwili może paść pomka czy wtryski? no wtryski
Alona Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 dwie pompki ma wymienione, z tego co pisze w watku, to za darmo je w Aso mu wymienili na gwarancji :cool1: kusi mnie to auto, nie powiem
Tomeks Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 japierdole,prądu od rana w chacie miema,własmie wrociłem z roboty i dalej nima,co ja mam robić
Alona Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 zapłacić rachunek... ??? no wiesz co, liczyłam na to, że wypowiesz się w kwestii BRD kolegi TOPORA, a Ty o jakichs rachunkach mi tu
Rekomendowane odpowiedzi