Alona Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 LEONEM II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 http://korki.trojmiasto.pl/Dachowanie-audi-na-Podwalu-Grodzkim-n54109.html Mam nadzieje że nikt z klubu ani z warsztatu AZS ? Pamiętam jak po sofcie w moim paździochu, przez błędnik z olo i zoltarem ok 130 pokonywaliśmy ten łuk , i było gorąco - źle wyprofilowali dolną część łuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 B6 avant,po blachach nie kojarzę,żeby to był ktos od nas. ...ale tak rozjebane auto i tylko połamane nogi,hmm,jednak A4 bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 to B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Miał fart, że to przeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ambro widzę, że też furmankę zmieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tak, zgadza się. ...a Ty czemu sprzedałeś B5 ? Fajnie miałeś ją zrobioną no i plany mocowe też ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tak, zgadza się. ...a Ty czemu sprzedałeś B5 ? Fajnie miałeś ją zrobioną no i plany mocowe też ciekawe kupiłem mieszkanie i i zabrakło na wykończenie bo zachcianki rosły w miarę apetytu a moja ma a3 więc audi w rodzinie jest na moją kolej tak szybko nie przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Szkoda tych gratów które miałeś wpakowane, Recaro itd. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Szkoda tych gratów które miałeś wpakowane, Recaro itd. ;( no szkoda recaro pojechało do Szczecina w sumie wszystkie graty sprzedałem na forum a było tego w pip sporo kasy odzyskałem ale i sporo pozostało w aucie auto też pojechało tam gdzie je kupiłem i kolega z forum zadowolony [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 20:13_________________________________________________drugiej b5 już nigdy nie kupię nawet za 50% z uwagi na to co włożyłem w poprzednią i w sentyment szkoda mi tej byłej i dlatego Ambro umówimy się to s3 polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Fotel pasażera zawsze gościnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Fotel pasażera zawsze gościnny spoko nie siedziałeś tam już dawno więc służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jakiś czwartek można się umówić to i może Szupryk pozwoli Ci popatrzeć na jego V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 kurczę może pogadam z kumplem to wpadniemy jego STI lub Foresterem polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Byłoby miło Forester 2.5XT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Byłoby miło Forester 2.5XT ? tak te padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Moc jak u mnie więc można się posprawdzać (chyba, że dłubane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 s3 będzie szybsza od forestera na serii ale od STI już nie można wpaść starym GT o masie poniżej tony i do setki 3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 masz jakieś foty tej s3 ? gdzie ją kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi