antonio Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Rdzewek sprzedałeś tego RNSa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 o quwa chyba do Antonia Mikołaj przyszedł że się o RNS-E pyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 z kopertą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 1150 za RNS-E to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 zależy który rocznik i jaki stan... jak ma być to sprzęt z 4 czy 5 roku który już ledwo czyta kopie to po h komu taki sprzęt jak na starcie trzeba zmienić laser za 4 czy 5 stówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 a kto rnsa używa do navigacji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tomeks, pokaż tego RNS-Ea za 1150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 http://korki.trojmiasto.pl/Dachowanie-audi-na-Podwalu-Grodzkim-n54109.html Mam nadzieje że nikt z klubu ani z warsztatu AZS ? Pamiętam jak po sofcie w moim paździochu, przez błędnik z olo i zoltarem ok 130 pokonywaliśmy ten łuk , i było gorąco - źle wyprofilowali dolną część łuku Misiu leciałeś tam dobrze ponad 160 I fakt auto leciutko dawało znać o swojej podsterowności, to w czym nowe Audi zawsze dadzą d*py, ciężki przód, ale do jakiegoś dramatu było daleko Wesołych Świąt All ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 mój rns poszedł dawno.. ale mam jeszcze jeden z rozwalonym napędem. Nie wiem gdzie można by naprawić/wymienić taki napęd, więc nie wiem ile to kosztuje i na ile wycenić rns'a. Jest z przełomu 2005/2006 roku, ale nie wiem w ogóle dlaczego nie kręci płytą i jej nie wciąga. A tak to lux.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tomeks, pokaż tego RNS-Ea za 1150 http://allegro.pl/nawigacja-monitor-polskie-menu-audi-a4-b7-04-08-i1994788256.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 a kto rnsa używa do navigacji :gwizdanie: To po chj żeś chciał mapę ode mnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 a kto rnsa używa do navigacji :gwizdanie: To po chj żeś chciał mapę ode mnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 mój rns poszedł dawno.. ale mam jeszcze jeden z rozwalonym napędem. Nie wiem gdzie można by naprawić/wymienić taki napęd, więc nie wiem ile to kosztuje i na ile wycenić rns'a. Jest z przełomu 2005/2006 roku, ale nie wiem w ogóle dlaczego nie kręci płytą i jej nie wciąga. A tak to lux.. Ile za niego chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 mój rns poszedł dawno.. ale mam jeszcze jeden z rozwalonym napędem. Nie wiem gdzie można by naprawić/wymienić taki napęd, więc nie wiem ile to kosztuje i na ile wycenić rns'a. Jest z przełomu 2005/2006 roku, ale nie wiem w ogóle dlaczego nie kręci płytą i jej nie wciąga. A tak to lux.. Ile za niego chcesz ? Za pozno Ambrozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Za pozno Ambrozy Chciałem napisać że od kartoflanego Mikołaja rezerwacja poleciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 brawo antoni Piotrek dasz rade zoorganizować kpl 4 sztuk dystansów 15mm do naszego paździocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi