antonio Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 No jestem w szoku bo nie spodziewałem sie takiej temperaturki. Ciekawe czy mój jedenastoletni traktorek odpali bo stoi na podwórzu a od 7:00 robota
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 antonio,a na dworze ile jest? :polew: :gwizdanie:
Ryba22 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 antonio,a na dworze ile jest? może on w jakiejś chłodni siedzi że ma -10
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 No Ty to wiem bo będziesz mi vagował w aucie
antonio Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zapomnij człowieku, ja nie zajmuje sie pierdołami :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Półtorej godzinki temu było -9 to otwórz se okno,jednak o jeden stopień cieplej jest
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomeks przywiózł byś jutro koszulki oki
Alona Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak robiłem przegląd to gość mi zmierzył i wyszło 22% a miałem najcieńszą z foli oczywiście mówimy o przodzie, wiesz kiedyś jeździłem dwa lata z foliami ale to pewnie kwestia szczęścia :gwizdanie: dzisiaj pedały robili obławę jakąś zatrzymywali każde auto i trzepali od silnika po bagażnik u mnie się tylko do szyb dowalili i pewnie im to wystarczyło że mieli satysfakcję że coś znaleźli bo więcej nic nie sprawdzali a ja Paździochem prawie 4 lata przejeździłam i mi nikt nie kazał odklejać folii z szyb, bo zawsze udawałam, że nie wiem o co chodzi no i ściemniałam, że "jutro" pojadę na stację diagnostyczną żeby mi odkleili hahaha
wladi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak robiłem przegląd to gość mi zmierzył i wyszło 22% a miałem najcieńszą z foli oczywiście mówimy o przodzie, wiesz kiedyś jeździłem dwa lata z foliami ale to pewnie kwestia szczęścia :gwizdanie: dzisiaj pedały robili obławę jakąś zatrzymywali każde auto i trzepali od silnika po bagażnik u mnie się tylko do szyb dowalili i pewnie im to wystarczyło że mieli satysfakcję że coś znaleźli bo więcej nic nie sprawdzali a ja Paździochem prawie 4 lata przejeździłam i mi nikt nie kazał odklejać folii z szyb, bo zawsze udawałam, że nie wiem o co chodzi no i ściemniałam, że "jutro" pojadę na stację diagnostyczną żeby mi odkleili hahaha No wiesz Alona Ty masz swój urok osobisty a ja co stary i brzydki nie mam takiej siły przebicia
Tomeks Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 No wiesz Alona Ty masz swój urok osobisty a ja co stary i brzydki nie mam takiej siły przebicia cycki włodi,cycki
wladi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wiesz Tomeks nie widziałem to nie wiem :gwizdanie:
antonio Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 zbierajta się na spota, antonio powoli wyjeżdża
Tomeks Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 antonio,mam cos dla Ciebie,bedzie się podobało Baby TV - Rolnik pole orze
mateogda Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziś mnie nie będzie, jak by co....
Rekomendowane odpowiedzi