Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ja cisne w czwartek i resztę też zachęcam,może ktoś ma możliwość wyjechać dzień wcześniej,jak na taką drogę,to chyba warto pokombinować żeby spędzić tam choć jeden dzień więcej:naughty:
antonio Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 w czwartek ale w nocy, tak? chcesz być rano w piątek w BT?
wladi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No u mnie akurat z wolnym nie mam problemu, można by było śmignąć szybciej. Tomeks a Ty z kim jedziesz?
Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 z Dorotą wyjeżdżam rano w czwartek,o 17 odbieram wypsia i Monikę z lotniska w Balicach i ciśniemy do Bukowiny
wladi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Czyli masz komplet no ok, ja mogę jechać prędzej ale raczej będę chciał wracać w niedzielę. Mam nadzieję że nie wyjdzie tak że będę jechał sam:eusathink:
Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 z Dorotą wyjeżdżam rano w czwartek,o 17 odbieram wypsia i Monikę z lotniska w Balicach i ciśniemy do Bukowiny hmm,no w zasadzie moglibyśmy jechać we trójkę,w kraku zabieramy wypsiów i w piątkę ciśniemy do bukowiny,z Balic do Bukowiny jakoś sie przemęczymy w komplecie:eusathink:
Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no właśnie tak do końca jeszcze nie wiem,na 90% w niedzielę,ale jest opcja,żeby zostac trochę dużej,choć to raczej mało prawdopodobne.
wladi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No jak byście wracali w niedzielę ewentualnie w poniedziałek to jak nie sprawię kłopotu to zabrałbym się z Wami...
Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 hehe,to my raczej z tobą,bo ja raczej swojej nie zdążę zrobić do wyjazdu:cwaniak:
wladi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 O Ty cwaniaczku takie buty:naughty: hmm myślałem że sobie porządnie wypije i nie będę musiał się pilnować hehe ---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:31 ---------- Z drugiej strony może bym pojechał swoim bo mam coś jeszcze do wyrezania a Domin79 mi obiecał coś zrobić
Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 hehe,ja najchętniej jechałbym swoim,wierz mi,ale duupa,więc chyba ravką będę cisną,a na trase to lepsza A4 i mniej spali.
wladi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No dobra jeszcze się zgadamy, tylko dla trzech osób z tyłu trochę mało miejsca:whistling:
Tomeks Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 w piątkę zrobilibyśmy jakieś 100km,damy rade jakby co:smiley: ale jeszcze pomyślimy,ja w ostatnim tygodniu będę wiedział czy wracam w niedziele
wladi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ok jak będę w środę to coś może pomyślimy...
GILI Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Proponuję wyjazd w czwartek po południu,tak,żeby Włocławek,Łódź i Częstochowę machnąć wieczorem lub późnym wieczorem. Jak pojedziecie w odpowiednich godzinach,to BT można teraz zrobić osobowym w 8godzin. Nawierzchnia na Jedynce jest naprawdę dobra więc nie polecam skrótów.
Łepski Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 albo ze srody na czwartek, albo z czwartku na piatek. Tak jak zawsze jezdzilismy w poludnie jestesmy w BT i jest czas zeby odpoczac po podrozy
wladi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 No tak tylko jak się pojedzie w środę to trzeba będzie jeszcze nocleg kombinować
Tomeks Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 to dawajcie wszyscy jedziemy tak,żeby w czwartek byc w Bukowinie,te kilka złoty za pokój to pikuś,w porównaniu do kosztów podróży w czwartek można sobie odpocząć,wieczorkiem skoczyć do jakiejś knajpki na grzańca,a od rana w piątek jesteśmy,wypoczęci,wyluzowani i zadowolenie
mydlo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 mydlany czy to koło naszego punktu rozładunkowego?http://allegro.pl/zarowki-postojowki-philips-blue-vision-w5w-gdynia-i2176594267.html Piotr Oberkiewicz Lajt Piotr Oberkiewicz Sępia 15/16 81-078 Gdynia Dokładnie jak wyżjezasz pod gorke to są te bloki
Rekomendowane odpowiedzi