Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piotrek jest sprawa którą zamieszczam poniżej

Dystanse

110zł za 16-20mm

200zł za 10mm do 14mm

150zł za dystanse b8>b7 10mm

za szt,pare,komplet?
kpl

To może lista:

1. ZuKeRs - 2 kpl - 4x17:4x20

2. Tomeks - 2,5 kpl - 2x17:4x17:4x20

3. Antonio - 1 kpl - size?

4. Bieniek - 1 kpl - 4x10

To już wszystko wiadomo, poczekajmy na Artura - choć podejrzewam że weźmie 10mm :naughty: .

W/g mnie cena jest :good::kox:

Poprosze dla mnie tak jak w tabelce :hi:

oka, jeszcze chwilę poczekam bo mam dużo roboty. Na marzec jest trochę gorzej :kwasny: więc wtedy wam to zapuszczę, tak gdzieś 1-2 tydzień :good:
:good:

Cale stadko dystansow lezakuje dalej u mnie w bagazniku i nie ma chetnych za cene jaka ty podales czyli 110 za pare :whistling:

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

no i prosze zwroc uwage ze pozniej jest cala masa informacji zamowienia ktora potwierdzasz gdzie gdzie wyraznie napisane 1kpl - 4 x cos tam :decayed:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no k**wa na 2.5 się wiara nie rzuca i z 2.0 jest ten sam problem

jest sporo ludzi,którzy chcą mieć dobrze wyposażone auto,z dużym mocnym silnikiem i są skłonni za to zapłacić,to jest mój klient na całe auto.

są ludzie którzy chca miec wypas i moc,ale brak im kasy,to jest mój klient na auto w stanie w jakim jest teraz.

...a co do rzucania sie na 2.5 i 2.0,tak naprawdę tylkoi garstka ludzi jaży o co caman z awaryjnością,większość nie wie nic na ten temat.

a po za tym wszystkim,B7 1.9 i 2.0 w otomoto jest 1200 a 2.5 2.7 3.0 120,większość ludzi kupując po prostu się napala i jak już pojedzie obejrzeć,to kupuje,chyba że jest ewidentny parch.

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

...ale nawet ten koleś co mi z niemiec przywiózł to mówił że on tylko sprowadza B6 bo B7 słabo się sprzedają:kwasny:

a co miał ci powiedzieć,skoro zamówiłeś B6? -panie,B6 juz nikt nie bierze,teraz wszyscy chcą B7 :whistling::wink:

powiedział tak choćby dlatego,że na B6 ma większe przebicie,bo szwab szybciej odda taniej(stosunkowo oczywiście)B6 niż B7.

Otwórz oczy Tomaszu :facepalm: 2.5 sprzedaje się bardzo ciężko...,a jedyna obiegowa opinia,to,że się pier**li. Zobacz jak długo wiszą ogłoszenia. ak byś miał Q...,to może by się jakiś gówniarz rzucił.

Opublikowano

dokładnie:whistling:,na pytanie czy to cena za szt,pare,komplet, odpowiedziałeś kpl:cool1:,do tego nie skorygowałeś po zamieszczeniu listy:wink:

rdzewuś,pozamawialiśmy,bo cena dobra była:wink:

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Otwórz oczy Tomaszu :facepalm: 2.5 sprzedaje się bardzo ciężko...,a jedyna obiegowa opinia,to,że się pier**li. Zobacz jak długo wiszą ogłoszenia. ak byś miał Q...,to może by się jakiś gówniarz rzucił.

zjebane B6 w multi to i owszem:decayed:

chcesz kupić przyzwoicie wyposażone B7 z lepszym silnikiem niż R4,jaki masz wybór nie dysponując za dużą gotówką?.......jedyny wybór to BDG,których jest dosłownie kilka w ogłoszeniach.

2,7 i 3,0 sa dużo droższe,do tego jest masa ludzi,którzy po prostu boją się/nie znają automatu,z Q jest podobnie.

Opublikowano

a 4 B6 2,5 tdi w multitroniku to się kupuje tylko żeby pokazać sąsiadom że się ma pieniądze i choć wstawi się go na pół roku w garaż to i tak skrzynia i silnik umrze ...

Opublikowano

BUUHHHAAHHHAA:polew::polew::polew:

ale Gilon zabłysną choć na chwilę w pipkowie:decayed::polew:

Opublikowano

milcz sierściuchu:evil:

Opublikowano

a wytrzeźwiałeś już włodi ??

Opublikowano
dokładnie:whistling:,na pytanie czy to cena za szt,pare,komplet, odpowiedziałeś kpl:cool1:,do tego nie skorygowałeś po zamieszczeniu listy:wink:

rdzewuś,pozamawialiśmy,bo cena dobra była:wink:

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

zjebane B6 w multi to i owszem:decayed:

chcesz kupić przyzwoicie wyposażone B7 z lepszym silnikiem niż R4,jaki masz wybór nie dysponując za dużą gotówką?.......jedyny wybór to BDG,których jest dosłownie kilka w ogłoszeniach.

2,7 i 3,0 sa dużo droższe,do tego jest masa ludzi,którzy po prostu boją się/nie znają automatu,z Q jest podobnie.

nie pomyślałeś,że mało ich wyprodukowano...

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:12 ----------

a 4 B6 2,5 tdi w multitroniku to się kupuje tylko żeby pokazać sąsiadom że się ma pieniądze i choć wstawi się go na pół roku w garaż to i tak skrzynia i silnik umrze ...

żenua :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

żenua ?

Opublikowano

nie pomyślałeś,że mało ich wyprodukowano...

oczywiście,masz racje,tylko co ma piernik do wiatraka?:whistling:

to jest istotne.

Opublikowano
Ja nigdy nie trzeźwieję ale już bynajmniej mi się ręce nie trzęsą:polew:

Nie chciałbym Cię martwić, ale to właśnie zły oznak :facepalm:

Opublikowano

Napisałem 28 lutego że 110zł za oś, ale jakoś wszystkim to umknęło..

pierwsze wrażenia to wielkie gów.. mam nadzieję że będzie coś lepiej..

kto chciał te dystanse i jakie rozmiary?

ja wam cenę podawałem, ale teraz już nie pamiętam jaką.. ok 110zł za kpl na oś. Musieli byście mi podać jeszcze raz te wymiary i dam tokarzowi do zrobienia to na dniach..

mniejsza o to, nie chce mi się nawet na ten temat wykłucać. Ale za ok 25zł od sztuki to by stolarz z drewna nawet nie dorobił :) tak czy inaczej nie mam ochoty na jakieś gadania, dogadam się zukersem w tej sprawie reszta u mnie na PW

Opublikowano

rdzewek,bez nerwów,zwykłe niedogadanie:wink:

choć szczerze,110 to jest w zasadzie zwykła rynkowa cena,przecież nikt by ci d*py nie zawracał,tylko kupił sobie w sklepie:naughty:

Opublikowano

najtaniej na allegro 20mm masz 150zł za 2szt więc wiesz.. trochę taniej po 90zł masz takie badziewie że szkoda gadać, ale mniejsza o to. Już sprawa załatwiona

Opublikowano

Pzdro z mediolanu.Makaron z wawy jest na targach.:decayed:

Opublikowano

Wlasnie weszlem na forum

Kurcze nie lubie takiej lipy:kwasny: .

Nie jestem dziadem aby teraz wyklocac sie o 200 gdzie pomimo ze sie nie znamy ale mam pewne zasady a towar widzialem jaki bralem - apropo jest idealny i dobrze wykonane :naughty:

Powiem w swoim imieniu. Moze taka propozycja:

wykonales - 22 sztuk dystansow - 8x20mm, 12x17mm i 2x15mm

zaplacilismy ci za nie dotychczas 400 + 220 antonio, ile jeszcze trzeba doplacic abys byl zadowolony i nie obrazony :whistling: a i to co mi zostalo w bagazniku sie sprzedalo.

PS:Na rynku sa dystanse 20mm za 150 wraz ze srubami - a sruby to 4zl za sztuke wiec dokladnie taka sama cena jak u ciebie piotr.

Opublikowano
najtaniej na allegro 20mm masz 150zł za 2szt więc wiesz.. trochę taniej po 90zł masz takie badziewie że szkoda gadać, ale mniejsza o to. Już sprawa załatwiona

150 ze śrubami http://allegro.pl/dystanse-20mm-audi-vw-57-1-5x112-5x100-sruby-i2221172346.html więc wiesz:wink:...jak juz w ten sposób mamy rozmawiać(co osobiście mi się nie podoba)

generalnie chodzi o to,że dystanse potrzebował tylko zukers,przez to że kontaktowaliście sie przez forum podłapaliśmy temat(bardziej z ciekawości),poszło pytanie o cene,okazała sie okazyjna,to zamówiliśmy,tylko i wyłącznie dlatego.

Opublikowano
Piotrek jest sprawa którą zamieszczam poniżej
Dystanse

110zł za 16-20mm

200zł za 10mm do 14mm

150zł za dystanse b8>b7 10mm

za szt,pare,komplet?
kpl

To może lista:

1. ZuKeRs - 2 kpl - 4x17:4x20

2. Tomeks - 2,5 kpl - 2x17:4x17:4x20

3. Antonio - 1 kpl - size?

4. Bieniek - 1 kpl - 4x10

To już wszystko wiadomo, poczekajmy na Artura - choć podejrzewam że weźmie 10mm :naughty: .

W/g mnie cena jest :good::kox:

Poprosze dla mnie tak jak w tabelce :hi:

oka, jeszcze chwilę poczekam bo mam dużo roboty. Na marzec jest trochę gorzej :kwasny: więc wtedy wam to zapuszczę, tak gdzieś 1-2 tydzień :good:
:good:

Cale stadko dystansow lezakuje dalej u mnie w bagazniku i nie ma chetnych za cene jaka ty podales czyli 110 za pare :whistling:

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

no i prosze zwroc uwage ze pozniej jest cala masa informacji zamowienia ktora potwierdzasz gdzie gdzie wyraznie napisane 1kpl - 4 x cos tam :decayed:

Tzn że są jeszcze zbędne dystanse??

Opublikowano

sa dyst 17 i 20mm cena 110 za 2sztuki bez srub

Opublikowano
sa dyst 17 i 20mm cena 110 za 2sztuki bez srub

antonio jakie wziełeś, jaki efekt?